Соломія Вітвіцька провела на каналі 1+1 екскурсію для дітей з інвалідністю

Соломія Вітвіцька провела на каналі 1+1 екскурсію для дітей з обмеженими можливостями

31 травня, напередодні Дня захисту дітей, в офіс 1+1 медіа завітали діти з інвалідністю та діти героїв, мобілізованих у зону АТО.

Поделиться:

Соломія ВітвіцькаСупроводжувала малюків та розповідала таємниці телебачення Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН і куратор соціального мультимедійного проекту Переможці про бійців АТО.

Зокрема, дітлахи побачили ньюзрум, апаратні, побували в студії програми Сніданок з 1+1, а також зайшли до студії ТСН, з якої глядачі дізнаються найважливіші новини країни та світу. Зірка розповіла про цікавинки роботи на телебаченні та познайомила з роботою телеведучої. Дітки навіть спробували себе в цій ролі.

Дітей переповнювали емоції та хвилювання, оскільки раніше вони навіть не уявляли, як працює сучасне телебачення.

На зустріч із малюками завітали й учасники проекту Переможці: ветерани АТО з протезами Анатолій Фатєєв і В'ячеслав Буйновський. Герої спілкувалися з дітками, ділилися історіями та жартували. Вони прагнули показати, що люди з обмеженими можливостями мають всі шанси реалізувати себе в житті.

Я рада, що в мене є можливість відкрити залаштунки телеканалу. Познайомилася з Артемом, який прагне стати ведучим, і я вірю що, через декілька років ми можемо зустрітися як колеги, - ділиться своїми враженнями Соломія Вітвіцька.

Дітям пощастило зустріти народного кулінара Руслана Сенічкіна, який саме завершив прямий ефір програми Сніданок з 1+1. Несподіванкою також стала випадкова зустріч у гримерній із переможницю Голосу країни 6-го сезону Віталіною Мусієнко.

Дякуємо українській національній мережі «Буква» за важливі подарунки – книжки-бестселери "Робінзон Крузо" Даніеля Дефо, "Кораліна" Ніла Ґеймана, "Трепіт" Меґґі Стівотер, "Дивергент" Вероніки Рот та інші.

Новости по теме