Соломія Вітвіцька буде вести "Карнавалію" в сукні від відомої дизайнерки

Соломія Вітвіцька буде вести "Карнавалію" в сукні від відомої дизайнерки

Соломія Вітвіцька стала ведучою балу-маскараду "Карнавалія-2013"

Поделиться:

Соломія Вітвіцька, яка є обличчям "ТСН. Особливе", стала ведучою одного з найгучніших щорічних світських заходів - "Карнавалія-2013". Завтра вона відкриє Шостий бал-маскарад разом з Ольгою Сумською та Сергієм Гагаріним.

Бал-маскарад "Карнавалія" проводиться Міжнародним благодійним фондом "Мистецька скарбниця" з метою підтримки та розвитку українських і зарубіжних культурних традицій, благодійництва та меценатства. Традиційно "Карнавалія" складається з кількох частин; кожен рік вони представляють різні культури, але одна з них є незмінною - це Українське Стрітення. Саме Соломія буде вести українську частину балу, а також проведе фінальну танцювальну частину.

- Вперше буду вести бальну церемонію, та ще й у парі з Ольгою Сумською. Звичайно, дуже хвилююся, - зізнається Соля. – Але, разом з тим, мені цікаво. Не кожен вечір проводиш у бальній залі, ще й з дотриманням усіх тонкощів церемонії!

Наряд Соломії відповідатиме строгому дресс-коду "Карнавалії". У цей вечір Вітвіцька красуватиметься в яскраво-червоній сукні від провідної української дизайнерки Анастасії Іванової, яка розробила ескіз вишиванки для самої Мадонни. Сукні від Іванової відомі тим, що приносять удачу їхнім власницям.

- Ми підібрали для Соломії натуральний французький шовк, - відкриває секрет Анастасія. - Соломія, на мій погляд, справжня українська красуня, і червоний колір - це її колір. Ескіз сукні підібрали з нової колекції, яку я в січні представляла на Тижнях моди у Парижі. Сукня вийшла легкою, практично невагомою. Вона так пасує Солі, що я вирішила: ця сукня має залишитись з нею! І подарувала її.

Он-лайн трансляцію балу-маскараду "Карнавалія-2013" можна буде побачити на офіційній сторінці 1+1. Початок о 19:00.