Соломія Вітвіцька готова бігати в кросівках від Юдашкіна

Соломія Вітвіцька готова бігати в кросівках від Юдашкіна

Під час зустрічі з прихильниками особлива ведуча непомітно для себе відкрила кілька секретів.

Поделиться:

Нещодавно сторінка особливої ведучої 1+1 Соломії Вітвіцької у Facebook зібрала більше 30 000 "френдів". На честь цієї події Соломія запросила своїх інтернет-друзів до студії програми "ТСН. Особливе", а після ефіру уся дружня компанія випила кави.

Ведуча із задоволенням відповідала на питання прихильників і непомітно для себе розкрила кілька секретів: про сукні від Романа Баянда, пробіжки та експерименти, які народжуються в кріслі у гримера.

Соломіє, як вам нова студія?

Насправді, мені подобається більше. Камери кращі, чудове світло, і рухатися можна вільно.

А взагалі любите працювати в прямому ефірі?

Тут є неповторне відчуття – ось саме зараз, в цей момент, щось відбувається! І хоча "ТСН. Особливе" - таблоїд і в нас світський формат, але все одно ми новини.

У прямому ефірі всі на такому драйві! А якщо ти працюєш в запису, то таке враження, що можеш розслабитися.

А які відчуття, коли ви помиляєтеся?

Ну, буває (сміється). Нічого не зробиш. Буває, десь не те закінчення в слові, інші речі…

А як з наголосами?

Я зі Львова, тому у нас трохи інші наголоси в побуті. Я вже звикла робити для себе неправильний наголос – і тоді для всіх інших він буде правильний.

А як ви стали обличчям Zarina?

Це ж романтична історія. Розпочалася в Парижі! (сміється).  Роман Баянд – насправді дуже талановитий. Він був дизайнером одягу, а зараз дизайнер прикрас.  Він дуже чесний, справжній, не перебільшує. В цьому плані він мені імпонує. Роман завжди говорить так, як воно є, без усяких прикрас і мережив. Він сам з Грузії, мама його з-під Львова…

Багато суконь він для вас створив?

Він мені створив вже кілька суконь. І дуже скоро ми презентуємо сукню, яку він створив спеціально для телевізійного образу. Це червона сукня.

Скільки разів ви для ефіру вдягаєте свої наряди?

Щодня інший. Зараз у нас більше одягу, раніше було менше. Ми стараємося оновлювати гардероб, тому що глядачі стежать. Багато відгуків я отримую саме у Facebook.

До речі, сторінку у Facebook ведете ви, чи хтось інший?

Так, я.

Кросівки від Валентина Юдашкіна вже взували?

Ще ні. Мені їх шкода. Я думаю бігати на набережній, і оскільки зараз стало сухіше, то вже можна їх випробувати.

Насправді, я хочу бігати по Оболонській набережній, тому що там все сприяє заняттям спортом. Навіть тренажери є!

Не страшно, адже там різні чоловіки? :)

Та ні, там хороший спокійний район. Дуже багато з дітками гуляють. Я взагалі вірю, що всі люди хороші і завжди потрібно шукати позитив в кожній людині.

Як ви ставитеся до того, що вас впізнають на вулицях?

Ви ж бачите самі: я не дуже схожа на ту дівчину, котра в екрані. Багато людей мене не впізнають, особливо без макіяжу. Віку, ваги мені додають грим, камера… Тобто немає такого ажіотажу.

Якихось шалених випадків, щоб мене прямо збивали з ніг, не було. Але, наприклад, можуть в магазині впізнати.

А хотілося щоб впізнавали?

Насправді ні. Мені шкода зірок, язі змушені 24 години на добу ходити в окулярах… Українські зірки ще можуть поїхати на Балі, і їх там ніхто не впізнає. А, наприклад, таку зірку як Мадонна впізнають, куди б вона не поїхала.

Соломіє, як ви ставитеся до критики?

Дуже багато мене критикують! Є деякі журналісти, які дуже багато пишуть (сміється). Але я до цього ставлюся по-філософськи. Ображається мама. Вона дуже болісно до цього ставиться, особливо до коментарів. Мама читає все, а потім в якийсь момент  перестає читати. Я розумію: їй прикро, вона дуже боляче все сприймає.

Але я так думаю: якби цій людині, яка так коментує, Соломія Вітвіцька не була цікава, то вона навіть не відкрила б цієї статті. А якщо людям цікаво, та ще й хочеться щось написати, то нехай таким чином реалізуються. До конструктивної критики ставлюся з розумінням, враховую. А от на образи не звертаю уваги.

Що найцікавіше в роботі ведучої?

Коли у нас якісь кумедні сюжети, я думаю, як не розреготатися. Тому що вже були прецеденти (сміється). Я така людина, що не можу взяти себе в кулак. По мені все зразу видно.

Вас за це сварять?

Коли я перший раз розсміялася, про це написали всі видання (сюжет про Шевченка у серіалі "Доктор Хаус". – ред.) Тоді редактор поставився до цього із розумінням. Але коли я через тиждень знову засміялася, і ще й зігнулася в позу зю, тоді редактор сказав: "Це вже занадто!" Тому я стараюся бути акуратною з такими речами. Не можна переступати межі. Це як флірт з глядачем, як називає наш шеф-редактор Тетяна Пушнова.

Які сюрпризи "ТСН. Особливе" готує для глядачів?

Зараз, до речі, в нас буде експеримент – ми будемо виходити з Грузії прямий ефір. Там буде проходити Ukrainian Fashion Games  - це частина тижня моди з українськими дизайнерами.  Ми вирішили проекспериментувати і провести два ефіри звідти. Сама не знаю, що це буде, але дуже цікаво! Придумала це разом з гримером, сидячи на гримі. І все склалося.

Мені подобається, що насправді керівництво каналу схильне до експериментів, і є можливість розвиватися. Це буде наш експеримент. Буду чекати від вас відгуків.

Як Соломія Вітвіцька стала ведучою "ТСН. Особливе"

Шеф-редактор ТСН Тетяна Пушнова: 

- Кастинг на "ТСН. Особливе" тривав, напевно, місяці два. Шукали різних людей. І було багато варіантів – і з каналу, і ні, і журналісти, і не журналісти, навіть буда одна редакторка гламурного видання. А потім я подивилася на Соломію в ньюзрумі і подумала: "О! Вона всіх знає, про кого буде програма. Вона рухається в кадрі". Нам потрібна була ведуча, яка рухається. Тобто  люди, які працюють в кадрі, вони зазвичай "костеніють".  А Соломія дуже довго працювала журналістом, багато  рухалася в кадрі. Тому з нею було легко працювати – не треба було пояснювати, чому з цього місця потрібно перейти до іншого, вона сама все розуміла. І камера Соломію дуже любить.

Єдиний момент – в нас були такі думки, що Соломія настільки яскрава, і ніхто не буде дивитися контент, всі будуть дивитися Соломію. І тому ми думали: "Брати її в програму, не брати…" (сміється). Але здоровий глузд переміг!