Соломія Вітвіцька хоче стати актрисою

Соломія Вітвіцька хоче стати актрисою

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька зізналася, що не проти спробувати себе у новій професії.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька зізналася, що не проти спробувати себе у новій професії. І найбільше вона хотіла б стати актрисою. Про це Соломія розказала під час онлайну з глядачами, який відбувся на офіційному сайті 1+1.

Одне із запитань було про те, яку нову професію обрала б Соломія Вітвіцька, якби була можливість на 1 день спробувати себе в чомусь іншому. Вітвіцька відповіла, що стала б актрисою.

"Я в дитинстві мріяла спочатку бути стюардесою, потім міліціонером, потім актрисою. Можливо, якби була така нагода... Я знаю, що 1+1 знімає зараз багато серіалів, своїх продуктів. То якби мені запропонували, то я б, можливо, і погодилася" -  розказала Соломія.

З'ясувалося, що на пропозицію озвучити роль у серіалі "Величне століття. Роксолана" Вітвіцька би також погодилася. Коли її запитали про таку гіпотетичну можливість, вона відповіла ствердно.

"Я б, напевно, погодилася, оскільки я вже озвучувала роль у мультфільмі "Замбезія" і мені дуже сподобався цей досвід. В серіалі "Роксолана" мені не пропонували дублювання. Але якщо б запропонували, то, напевно, я б все-таки погодилася - звичайно, якщо б це дозволяв мій робочий графік", - зізналася особлива ведуча.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька відповідала на питання глядачів в режимі онлайн. Вона розказала про особливості роботи журналіста, про те, як стала ведучою "ТСН. Особливе", відкрила плани на літо і навіть розкрила деякі таємниці особистого життя. Відео онлайну дивіться тут.