Соломія Вітвіцька і Анатолій Анатоліч провели церемонію нагородження талановитих дітей-сиріт

Соломія Вітвіцька і Анатолій Анатоліч провели церемонію нагородження талановитих дітей-сиріт

Міжнародний  фестиваль "Щасливі долоні" відвідала також Марина Порошенко

Поделиться:

Зірки "1+1" Соломія Вітвіцька та Анатолій Анатоліч стали ведучими хвилюючої церемонії нагородження міжнародного фестивалю "Щасливі долоні". У середу 10 вересня вони вітали переможців у різних номінаціях. Під час церемонії талановиті дітлахи отримували в дарунок гранти на освіту, путівки до оздоровчих центрів, подорожі до Європи та інші призи. 

"Дітям-сиротам набагато складніше виявити себе. У них немає батьків, які вчасно роздивляться, чи дитина любить співати, чи танцювати, чи малювати. Тому я вважаю, що такі діти на три-чотири голови талановитіші, ніж їхні однолітки, адже вони самотужки всього досягають. Це вражає", - впевнена Соломія Вітвіцька.

Зустріч з маленькими геніями справила величезне враження і на Анатоліча.

"Я переконався, що Україна непереможна, тому що у нас є красиві, чудові, талановиті діти, які обов'язково побудують кращу Україну", - захоплювався він.

"Щасливі долоні" - щорічний фестиваль. Цього року він проводився вже вдев'яте. Гостею церемонії стала дружина Президента України Марина Порошенко.

За лаштунками Марина Порошенко встигла познайомитися з ведучими "1+1". У розмові вона зізналася, що із задоволенням, якщо є можливість, дивиться "Сніданок з 1+1".

До речі, ведучі "1+1" опинилися в центрі уваги ще й через надзвичайно елегантний зовнішній вигляд. Так, Анатоліч був у класичному чорному костюмі та червоному метелику, а Соломія у вишуканій довгій червоній сукні від Oh my look!  

Новости по теме