Соломія Вітвіцька написала про враження учасника АТО від мирної української столиці

Соломія Вітвіцька написала про враження учасника АТО від мирної української столиці

Ведуча "ТСН" дописала у свій блог у виданні "Новое время"

Поделиться:

Ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька із тих українців, хто знає багатьох учасників АТО на ім'я. Зірка допомагає збирати речі на потреби армії, підтримує військових фінансово і підбадьорює словами вдячності. Нещодавно Соломія мала можливість особисто сказати "спасибі" 21-річному десантникові Валері, який приїхав до столиці по найнеобхідніше для роти. Про мирний Київ очима воїна зі Сходу Вітвіцька написала у своєму блозі у виданні "Новое время".  

"Після того, як ми побували у волонтерів "Народного тилу", Валера погодився поїхати з нами на Тиждень моди. До цього дефіле міг бачити тільки по телевізору. У "Мистецькому арсеналі" метушаться люди, зірки, моделі.

Усе довкола було дивним – найбільше бійця вразили чоловіки в колготках і з накладними віями. "Такі здорові мужики – їм би дуже пасувала ПКМ, вони б могли розвантажити КамАЗ із набоями і не втомилися б", - розмірковував хлопець із війни. Хлопцю, що прийшов із війни, не вдавалося поскладати в голові пазли з такої подвійної реальності - там на Сході стріляють і немає берців. А тут мир і моделі дефілюють у літніх сукенках. Якось не зміг він роздивитися в дівчатах – саме дівчат. Мовляв, ходять як ляльки, не всміхаються. Але то таке. Він каже, що не ображається на людей, що живуть звичним ритмом. Життя триває. Бо немає сенсу про це замислюватися – це ж нічого не змінить…"

Читати більше й стежити за новими публікаціями ведучої і журналіста Соломії Вітвіцької можна тут.