Соломія Вітвіцька продовжує збір книжок для дітей самотніх татусів

Соломія Вітвіцька продовжує збір книжок для дітей самотніх татусів

16 червня Соломія Вітвіцька відзначала свій День народження у столичному ресторані "Одеса" в компанії зірок та друзів. 

Поделиться:

16 червня Соломія Вітвіцька відзначала свій День народження у столичному ресторані "Одеса" в компанії зірок та друзів. Одним з побажань іменинниці щодо подарунків було принести на свято українську дитячу книжку. Соломія запропонувала доброчинну акцію – зібрати книжки для діток, яких виховують самотні татусі. Нерідко в таких родинах зростають по кілька дітей, іноді й діти-інваліди. Акцію Соломія реалізує спільно з громадською організацією "Об'єднання батьків-одинаків України". Соломію Вітвіцьку, ведучу "ТСН. Особливе", вітали шоумен Юрій Горбунов, телеведуча Юлія Бориско, ведучий Анатолій Анатоліч, співачка Лілу, генеральний директор 1+1 Олександр Ткаченко, співак Віталій Козловський, французький дизайнер Роман Баянд, дизайнер Анастасія Іванова, олімпійський чемпіон Денис Силантьєв з дружиною Інною, співачка Іларія, музичний гурт "Врода", художниця Анжеліка Рудницька, віце-міс Усесвіт-2011 Олеся Стефанко, світська леді Наталя Ворона зі співаком Андрієм Іщенком, журналістська команда "ТСН. Особливе" та багато інших.

"На свій день народження я зібрала понад дві сотні книжок для дітей з родин татусІв-одинаків. Кожен гість обирав книгу, немов для себе: Віталій Козловський приніс "Казки про козлика", ведучий Анатолій Анатоліч - історію Києва та український живопис, а Денис та Інна Силантьєви вибрали книжки про спорт", - прозвітувала Соломія в ефірі "ТСН. Особливе".

На початку липня всю зібрану літературу телеведуча планує передати Об'єднанню батьків-одинаків України. За останніми підрахунками зібрано близько 250 книжок. А наразі всі охочі ще мають змогу привітати Соломію та долучитись до акції. Для цього дитячі україномовні книжки можна принести або надіслати до редакції ТСН на адресу: Студія 1+1, Київ, вул. Фрунзе, 23.