Соломія Вітвіцька провела концерт "Моя Україна. Єдина країна" для родин військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО

Соломія Вітвіцька провела концерт "Моя Україна. Єдина країна" для родин військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО

У Києві в Колонному залі КМДА відбувся фестиваль дитячої творчості "Зіркафест"

Поделиться:

У Києві в Колонному залі КМДА відбувся фестиваль дитячої творчості "Зіркафест" та концерт за участю зірок української естради. Ведучою заходу стала чарівна Соломія Вітвіцька.

Відкрив святковий концерт гурт "Українські барви" з піснею "Україна єдина". Потім на сцену вийшов командир батальйону "Київ-12" Антон Шаповал. Він подякував дітям за малюнки, подарунки, сувеніри, які отримують солдати на передовій, і наголосив, що солдатам вони "справді зігрівають серця".

До речі, з Антоном Шаповалом Соломія Вітвіцька познайомилася влітку в місті Сватово, коли перебувала в зоні АТО з доброчинним концертом-підтримкою наших вояків.

Для родин військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО, та дітей-учасників конкурсної програми фестивалю виступили відомі співаки,  зокрема і фіналісти проектів "Голос країни"  та "Битва хорів" на "1+1".

"Концерт вийшов дуже патріотичний, пройнятий бойовим духом. Усі артисти, що виступали, - і відомі, і початківці –  намагалися донести ідею миру, любові до батьківщини. Україна  єдина, ми всі  українці, ми маємо згуртуватися. Також важливо, щоб дітки, які нині зростають у родинах героїв, мали можливість проявити свій талант. Ці діти подорослішали дуже швидко, вони неймовірно розумні, в них прокидається бажання висловити свої переживання і емоції. Тож хочеться, щоб вони завжди мали можливість себе проявляти", - ділиться Соломія.