Соломія Вітвіцька розповіла романтичну історію знайомства з коханим

Соломія Вітвіцька розповіла романтичну історію знайомства з коханим

Ведуча "ТСН. Особливе" познайомилася з майбутнім нареченим під час гри в квест.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька познайомилася зі своїм майбутнім нареченим під час гри в квест, а він навіть не підозрював, що перед ним - телезірка. Про це пара розказала в ексклюзивному інтерв'ю журналу Viva!.

"Ми познайомилися рік тому, 2 вересня у "Мамаєвій слободі" під час гри в квест. Я потрапила в команду Влада і одразу ж звернула на нього увагу - високий, молодий, симпатичний, - розповідає історію знайомства Соломія. - Влад намагався усіляко від мене дистанціюватися, пізніше пояснивши, що це була його підсвідома тактика. Я ж для себе вирішила, що не цікава йому. "Ні, то й ні!" - подумала я, вихавана в суворих правилах, коли чоловік повинен першим проявляти ініціативу. Зрештою, після квесту ми розійшлися, і він не взяв мого номера телефона".

Потім Влад попросився у друзі до Соломії у Facebook. З'ясувалося, що до цього чоловік не бачив жодного ефіру "ТСН. Особливе" і не знав, що Вітвіцька - популярна ведуча.

"Побачивши на моїй сторінці переліміт, він написав: "Що за піжонство! Я не можу додати тебе в друзі!", - розвовідає Соломія.

У своїх почуттях до Соломії Влад зізнався лише через 4 місяці.

"Влад потім зізнався: в глибині душі він розраховува на мою взаємність, однак розумів, що перший крок я б сама ніколи не зробила. У нас у Льові так не прийнято: дівчата, коли зав'язують стосунки, ніколи не дзвонять першими. Це нонсенс...", - говорить ведуча "ТСН. Особливе".

Нагадаємо, наречений Соломії Вітвіцької - режисер, займається зйомками реклами і музичних кліпів. Пропозицію Соломії він робив тричі.