Голос країни: спеціально для шоу виготовили рідкісний музичний інструмент

Голос країни: спеціально для шоу виготовили рідкісний музичний інструмент

Руслан Квінта розповів про особливий інструмент для шоу Голос країни 6

Поделиться:

Спеціально для шоу Голос країни 6 продюсер Руслан Квінта придбав унікальний музичний інструмент, розроблений українським майстром – єдиним, хто створює такі інструменти.

"Інструмент називається ваджрагханта. Я замовляв його спеціально для проекту "Голос країни" та використаю в спціальному номері на прямих ефірах. Його особливість - це довгий сустейн. Сустейн - це довжина звучання ноти. У ваджрагханти на диво мелодійне, чарівне звучання", - ділиться враженнями Руслан Квінта.

На цьому перкусійному металевому інструменті можна грати як руками, так і паличками. Кожна ваджрагханта створюється на індивідуальне замовлення та має свій "характер", адже її налаштовують, враховуючи побажання клієнта.

Руслан розповів, що більше половини репертуару шостого сезону Голосу країни становитиме музика, створена в Україні:

"Українська музика складатиме приблизно 60% репертуару. Одне з моїх завдань - показати ретро-хіти в незвичайному виконанні і оригінальному аранжуванні. Глядачі почують свої улюблені композиції в абсолютно новому звучанні. Будуть і кіношні саундтреки, і циганські пісні, і старовинні романси в кавер-рішенні".

Під час зйомок зіркові тренери встигли відзначити високий рівень учасників у шостому сезоні проекту.

"Рівень вище, ніж в минулому році. У нас є молоді вокалісти, які дуже добре розбираються в сучасній музиці, в сучасній подачі. Мені дуже подобається проект в цьому році", - зазначає Тіна Кароль.

Зараз у тренерів і учасників головного вокального шоу країни продовжуються репетиції, які тривають до 10 годин на день.

Уже дуже скоро телеглядачі "1+1" зможуть самі оцінити рівень майстерності вокалістів Голосу країни 6 і почути оригінальні музичні номери у виконанні живого оркестру, створені під керівництвом Руслана Квінти.

Читайте також: Стиліст 1+1 розповіла, як створюються образи ведучих і тренерів Голосу країни 6

Новости по теме