Спецвипуск Viva! Переможці вийшов англійською мовою

Спецвипуск Viva! Переможці вийшов англійською мовою

Журнал Viva! презентував англомовну версію спецвипуску Viva! Переможці про героїв АТО.

Поделиться:

Журнал Viva! презентував англомовну версію спецвипуску Viva! Переможці про героїв АТО та волонтерку, які втратили кінцівки під час бойових дій на сході Україні.

Герої спецвипуску - незламні духом та щасливі люди, повноцінні члени суспільства, що хочуть жити, працювати, втілювати в життя свої мрії. Випуск складається з 18 фоторобіт відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової.

Українці, які живуть за кордоном, можуть долучитися до благодійного проекту Переможці та придбати спецвипуск Viva! Переможці англійською мовою. Фонд Save Lives Together також запрошує всіх приєднуватися та допомагати в розвиткові сучасного протезування в Україні.

Куратор проекту Соломія Вітвіцька каже, що англомовний випуск зараз дуже актуальний, адже приходить безліч запитів на проведення виставок в США, Австралії та Європі.

Хочеться, щоб у всьому світі знали історії наших Героїв та краще розуміли, що відбувається в Україні - зазначила Соломія Вітвіцька, куратор проекту Переможці.

Соломія Вітвіцька розповіла історію журналістки і письменниці з Південної Кароліни, яка спеціально прилітала на відкриття Переможців у Торонто. Вона із захопленням говорила про важливість англомовного випуску журналу, який присвячений людям з інвалідністю.

Ідея перекладу спецвипуску Переможці зародилась  під час розмов про презентацію виставки за кордоном, - каже шеф редактор «Ukraine Today» Юлія Соцька, яка займалася перекладом спецвипуску.

Переможці - спільний проект Телевізійної служби новин та журналу VIVA! за підтримки благодійного фонду Save Lives Together.

Частина коштів від продажу журналів була передана фондом Save Lives Together на оплату професійного навчання українських протезистів у Канаді. Соломія Вітвіцька вручила сертифікати п’ятьом українським фахівцям зі Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська та Миколаєва.

Фахівці проходять навчання на базі протезно-реабілітаційного комплексу в місті Гамільтон у Канаді завдяки сприянню Канадсько-Українського фонду міжнародної підтримки.

Новости по теме