Спільнота "Страйкплакат" приєднується до ініціативи каналу 1+1 "Україна єдина/Страна одна"

Спільнота "Страйкплакат" приєднується до ініціативи каналу 1+1 "Україна єдина/Страна одна"

Facebook-спільнота "Страйкплакат" закликає художників і дизайнерів звернутися до своїх співвітчизників з повідомленням - "Ми єдині"

Поделиться:

Facebook-спільнота "Страйкплакат" закликає художників і дизайнерів звернутися до своїх співвітчизників зі сходу, заходу, центру та півдня України з повідомленням - "Ми єдині". Давайте допоможемо жителям сходу і півдня країни дізнатися правду і зрозуміти ключову річ: незважаючи на те, що всі ми різні, нас об'єднує одне бажання - жити в одній, вільній і щасливій Україні.

Ви можете надсилати свої роботи протягом березня на сторінку Страйкплакат в соціальній мережі Фейсбук www.facebook.com/strikeposter. Просимо Вас надавати оригінали робіт з посиланням на файл для друку, щоб кожен житель країни міг приєднатися до ініціативи, роздрукувавши плакат або розмістивши його на своїх сторінках у соціальних мережах.

Ми знаємо, що сьогодні ви не потребуєте додаткової мотивації, але будемо раді відзначити авторів робіт, які набрали найбільшу кількість лайків та репостів. Кращі роботи також будуть розміщені на сайті телеканалу 1+1 http://ukraine.1plus1.ua.

Нагадаємо, канал 1+1 взяв участь у Всеукраїнському марафоні "Україна єдина. Страна одна". Відомі публічні люди і прості українці записують звернення, у яких закликають до єдності, взаєморозуміння і миру. В рамках цього марафону був створений сайт "Україна єдина!", на якому кожен може розмістити власне звернення до народу України.