Стали відомі імена перших претендентів на місце у фіналі "Голосу країни"

Стали відомі імена перших претендентів на місце у фіналі "Голосу країни"

Вокальний проект "Голос країни" у самому розпалі та для зіркових тренерів і особливо їхніх підопічних настав чи не найскладніший момент

Поделиться:

Вокальний проект "Голос країни" у самому розпалі та для зіркових тренерів і особливо їхніх підопічних настав чи не найскладніший момент. Перший етап вокальних двобоїв, коли колеги по команді стають суперниками за місце у фіналі, а наставники мусять попрощатись з половиною команди, яку так напружено і довго збирали.

Дев'ять пар,  а отже вісімнадцять вокалістів з команд зіркових тренерів Тіни Кароль, Потапа, Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука зійшлись на музичному рингу на першому етапі вокальних битв у рамках своєї ж команди. Переможцем з кожної пари вийшов тільки один з учасників, але кожен з тих, хто програв, міг сподіватись на "амністію" від інших тренерів. За правилами шоу зіркові наставники можуть "вкрасти"  будь-якого талановитого вокаліста, якого інші залишили за бортом, проте — тільки одного за всі вокальні битви.

Отже, рекордсменкою цього дня двобоїв стала зірковий тренер Тіна Кароль: аж три пари її підопічних встигли виступити на музичному рингу. Учасників вона поділила за гендерною ознакою, тож дівчата мусили протистояти хлопцям і навпаки. Першими суперниками у її команді стали закарпатський народний голос Іван Пилипець та дипломат Інна Єгорова. У виконанні запальної "Ой, Марічко, чічеричі..." кращим був визнаний Іван Пилипець. Так само хлопцеві пощастило і у другому двобої — у парі вокалістів-самоучок з Юлії Булатової та Аніса Еттаєба переможцем вийшов останній. А от у найромантичнішому дуеті рингу — Катя Ковальчук та Артем Мурач — перемогу здобула дівчина.

 Врятованим з команди Тіни Кароль під час оголошення крадіжки не став жоден учасник, а от Святослав Вакарчук в цьому плані поставив своєрідний рекорд. Аж двоє його талановитих вокалістів забрали до себе інші тренери. У першій парі музичними опонентами стали Фелікс Морозов та Георгій Луценко, з яких шанс на участь у фіналі в складі команди Святослава отримав Фелікс. Георгія ж поцупив до себе топ-продюсер Потап. З другої пари підопічних Вакарчука, що чубилася у цей день на рингу, жоден учасник так само не покинув проект. Дмитро Іващенко та Сергій Папуша удвох претендуватимуть на фінал, але тепер у складі різних команд: Дмитро залишився із Святославом, тоді як Сергія врятувала Тіна Кароль.

Трохи менше пощастило учасникам команд інших зіркових тренерів. Розігріти музичний ринг та першими вийти на нього довелось підопічним Потапа: весільному музиці Олексію Діброві та рокеру Микиті Обушенко. Попри вагання та очевидну вокальну перевагу Олексія, до фіналу отримав шанс піти молодий та перспективний рокер Микита. Що ж стосується другої пари — Денис Ліс та Лалі Ергемлідзе, - то у ній відбулось справжнє вокальне лупцювання та впевнену перемогу здобула чарівна й небезпечна джазистка Лалі.

Олександру Пономарьову довелось чи не найважче від інших, адже саме у його команді найбільше гарних дівчат, із жодною з яких досвідченому тренерові не хотілось би прощатись. Тим не менш, вибір зроблено! Першими представницями золотого голосу України на музичному рингу стали білоруски й добрі подружки Ганна Благова та Олена Пищікова. Дівчата виконали пісню самого зіркового наставника "З ранку до ночі", але білоруською мовою! Попри переконливість обох вокалісток, шанс на перемогу отримала саме Ганна. Так само складний вибір довелось робити Олександрові й під час другого двобою своїх підопічних — вчительки музики Аліни Барановської та тенора-самоучки Влада Кашпуренко. У результаті перемогу та шанс на участь у фіналі отримав саме Влад. Врятованих та вкрадених у команді Пономарьова цього разу не було.

Що ж, команди зіркових тренерів "схудли" вже на чверть! Але деякі з них і поповнились новими голосами. Які перестановки та неймовірні рішення відбудуться у другому епізоді вокальних битв? Дізнавайтеся вже за тиждень! Підопічних у тренерів знову поменшає, але двоє щасливчиків матимуть шанс бути врятованими під час "Крадіжки": Олександр Пономарьов та Святослав Вакарчук ще мають право забрати до себе по одному учаснику з тих, хто не подужає перемогти у музичному рингу.

Вмикайте вже наступної неділі: вокальні двобої у "Голосі країни" рівно о 21:00 на "1+1"!