Стали відомі імена всіх суддів "Маленьких гігантів"

Стали відомі імена всіх суддів "Маленьких гігантів"

Сьогодні, 29 вересня, в рамках презентації проекту для ЗМІ телеканал "1+1" представив двох зіркових суддів 

Поделиться:

Сьогодні, 29 вересня, в рамках презентації проекту для ЗМІ телеканал "1+1" представив двох зіркових суддів національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" - співачку і продюсера Наталю Могилевську і хореографа Олену Шоптенко. Як вже було заявлено, компанію їм в суддівській трійці складе телеведучий "1+1" Юрій Горбунов. Кожен із суддів проекту буде представляти свій жанр: Наталя Могилевська - вокал, Олена Шоптенко - хореографію, Юрій Горбунов - оригінальний жанр.

"Судді проекту - це люди, на яких покладена особливо серйозна місія, адже від їх рішення залежить віра в себе і подальші досягнення наших маленьких учасників. Кожен з наших суддів - визнаний професіонал своєї справи, і на проекті представлятиме свій жанр. Ми знаємо, що всі вони з максимальною відповідальністю ставитимуться до прийняття рішень і вкладуть усю свою любов і досвід у кожне слово, яке адресують нашим учасникам", - прокоментували свій вибір продюсери проекту.

Наталя Могилевська має колосальний педагогічний і продюсерський досвід. Після роботи над кількома талант-шоу вона сформувала свою музичну компанію Talant Group, яка займається продюсуванням артистів, багато з яких стали зірками і досягли успіху. Крім того, глядачі пам'ятають Наталю в ролі тренера у другому сезоні "Голос.Діти" на "1+1", де її обожнювали підопічні, прислухалися і цінували її думку. У минулому році в рамках туру "Дякую, мамо" Наталія у всіх куточках України збирала найталановитіших учнів музичних, хореографічних та художніх шкіл, інтернатів, вихованців дитячих будинків і разом з ними представляла номер на сцені.

"Для мене цей проект - як ковток свіжого повітря", - поділилася Наталя Могилевська. "Наші маленькі учасники змушують нас замислитися над чимось світлим, вічним. Я дуже вдячна проекту - він віддушина для мого серця. У мене є місія в "Маленьких гігантах": якщо я можу допомогти цим дітям повірити в себе, реалізувати свою мрію, я обов'язково це зроблю".

Олена Шоптенко - дворазова чемпіонка світу та чемпіонка України з бальних танців, одна з кращих хореографів України. Дівчина, яка домоглася успіху щоденною працею і завзятістю, і якій є чим поділитися з юними талантами.

"Мені дуже приємно, що росте таке вміле, таке технічне, таке сильне нове покоління танцюристів. За цими дітьми майбутнє нашої країни. У ролі судді я вперше, адже завжди була по інший бік барикад. З власного досвіду я зрозуміла, що діткам найбільше хотілося б почути від суддів - справедливі й конструктивні коментарі. Тому я завжди намагаюся допомогти нашим учасникам, підштовхнути до подальших перемог", - поділилася Олена Шоптенко .

Юрій Горбунов поділився своїми враженнями від ролі судді у проекті: "Я ніколи не уявляв, наскільки складно бути суддею в дитячому проекті. Дитину дуже легко образити і вибити з колії. Кожен раз, коли говориш з дитиною, ти несеш відповідальність за кожне вимовлене слово. І якщо ти критикуєш, це має бути тільки конструктивно. Незважаючи на те, що з нашими учасниками працює психолог, мені б хотілося, щоб вони знали: навіть якщо вони почули "ні" від суддів, це їм має давати тільки більше сил для роботи в майбутньому, для нових перемог".

Прем'єра проекту "Маленькі гіганти" відбудеться 11 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, шість дитячих команд поведуть до перемоги їхні зіркові наставники: Ольга Фреймут, Настя Каменських, Ірма Вітовська, Володимир Горянський, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Вони будуть підтримувати, мотивувати своїх підопічних і допомагати їм готуватися до виступів.

Кожна команда складатиметься з 4 учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру - пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей у віці від 4 до 12 років. Переможцем проекту стане ціла команда.