Стали відомі імена всіх тренерів другого сезону "Голос. Діти" на 1+1

Стали відомі імена всіх тренерів другого сезону "Голос. Діти" на 1+1

Наталя Могилевська стане зірковим наставником у другому сезоні вокального проекту "Голос. Діти" на 1+1

Поделиться:

Наталя Могилевська стане зірковим наставником у другому сезоні вокального проекту "Голос. Діти" на "1+1". Як повідомлялося раніше, тренерами проекту також стали Тіна Кароль і Потап.

- У мене за плечима багаторічний досвід продюсерської та тренерської роботи, зокрема і з дітьми. Наша компанія багато років продюсує молодих артистів, багато з яких стали зірками, - розповідає Наталя Могилевська. - Біографії світових зірок шоу-бізнесу часто доводять: що раніше починати працювати над собою, то краще. Небезпека лише в тому, щоб діти та їхні батьки не захоплювалися ранньою популярністю, а прагнули все-таки здобути знання і знайти хороших педагогів, - вважає Наталя Могилевська.

Нині артистка багато часу приділяє роботі з дітьми в межах концертного туру "Дякую, мамо". Дітки з музичних, хореографічних, художніх шкіл, інтернатів, дитячих будинків виходять на сцену з Могилевською. Разом вони співають, танцюють, малюють плакати мамам і кажуть їм зі сцени слова подяки.

- На проекті "Голос. Діти" я мрію знайти дітей, які готові серйозно ставитися до роботи і знаходити радість у процесі навчання. З-поміж тих, хто горить, перемагає лише чітко організований, пунктуальний, зосереджений на плані. Але я завжди залишаю в своєму серці місце для маленьких геніїв, які абсолютно не вписуються в рамки звичних правил, але вміють створювати чудеса.

Нагадаємо, шоу "Голос. Діти " - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди по 12 співаків під час сліпих прослухувань: сидять спиною до сцени і обирають учасників винятково за їхніми вокальним даним.

Ведучими другого сезону "Голос. Діти" стали Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Новости по теме