Стало відомо ім'я другого зіркового тренера проекту "Голос. Діти" на "1+1"

Стало відомо ім'я другого зіркового тренера проекту  "Голос. Діти" на "1+1"

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником нового сезону проекту "Голос. Діти" на "1+1".

Поделиться:

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником нового сезону проекту "Голос. Діти" на "1+1".

"Я обожнюю дітей, і вже виховав цілу плеяду молодих артистів. Я більше продюсер і хороший менеджер, ніж вокаліст, і точно знаю, що робити, щоб зазвучали по-справжньому хороші пісні у виконанні дітей! До того ж, я викладач за освітою, і "Голос. Діти" стане перевіркою для мене - що я зможу зробити для діток, як вони зможуть вирости на цьому проекті, які знання я зможу їм передати. Все це дуже хвилює мене", - розповів Потап сьогодні в програмі "Сніданок з "1+1".

Також Потап зізнався, що під час роботи над проектом "Голос. Діти" він обов'язково буде прислухатися до думки власних дітей - 17-річної Наталії та 6-річного Андрія.

"Я дуже переживаю, як би нікого не образити, а навпаки - мені б хотілося дати новому вокальному поколінню більше шансів реалізувати себе. З дітьми не можна бути занадто суворим. Їх потрібно мотивувати, налаштовувати. Тому я буду намагатися дістатися до самої глибини душ маленьких вокалістів і відкривати дверцята цих душ, де ховаються найкрасивіші голоси", - каже Потап.

Нагадаємо, першим зірковим наставником другого сезону проекту "Голос. Діти" була оголошена Тіна Кароль. Ім'я третього тренера канал повідомить найближчим часом.

Ведучими проекту стали Катя Осадча та Юрій Горбунов.