Стало відомо ім'я переможниці конкурсу «Міс Україна 2016» (фото)

Стало відомо ім'я переможниці конкурсу Міс Україна 2016

​ Красуня з Дніпра представить Україну в грудні на конкурсі «Міс Світу 2016» у Вашингтоні.

Поделиться:

У п'ятницю, 2 вересня, в стінах київського Жовтневого палацу журі у складі телеведучого Дмитра Комарова, української гімнастки Анни Резатдіновой, телеведучої та журналіста Ольги Внуковій, переможниці «Міс Україна» Влади Литовченко, топ-моделі Аліни Байкової, провідного українського дизайнера Юлії Айсіної і відомого ресторатора Миколи Тищенко обрало найкрасивішу дівчину України, яка стала володаркою титулу«Міс Україна 2016».

Гучний фінал конкурсу «Міс Україна 2016» пройшов за участю українських зірок шоу-бізнесу (JAMALA, Monatik, Alloise, PUR: PUR). Ведучими церемонії були а також Катя Осадча та Юрій Горбунов.

 

Перше #selfie міс України 2016 #конкурскраси #місукраїна2016

Фото опубликовано Katya Osadcha (@kosadcha)

Окрім титулу «Міс Україна 2016», який дістався переможниці українського конкурсу краси, були нагороджені учасниці, які посіли 2-е і 3-е місця. «Міс Україна Інтернешнл 2016» представить нашу країну на конкурсі «Міс Інтернешнл 2016», що проходить під егідою UNICEF в жовтні в Японії, а «Міс Україна Земля 2016» представить країну на конкурсі «Міс Земля 2016», який проводиться під егідою ООН в жовтні в Філіппінах.

Перемога у фіналі конкурсу краси і титул «Міс Україна 2016» дісталася уродженці Дніпра, 18-ти річної учасниці під номером 13, Олександрі Кучеренко.

Раніше Дмитро Комаров розповідав, що під час кожної мандрівки хоче скоріше повернутися в Україну. Причина тому – українські дівчата, яких ведучий вважає найвродливішими у всьому світі.

Щоб оцінити українську красу та продемонструвати її всьому світу, щорічно проводиться конкурс Міс Україна. Пропонуємо вам згадати переможниць конкурсу Міс Україна за 25 років Незалежності.

Новости по теме