На весіллі Вітвіцька буде у мереживній сукні, а її наречений - в костюмі джентльмена

На весіллі Вітвіцька буде у мереживній сукні, а її наречений - в костюмі джентльмена

Соломія Вітвіцька вийде заміж у сукні із французського мережива. А її наречений Влад на весіллі приміряє образ англійського джентльмена.

Поделиться:

Особлива ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька вийде заміж у сукні із французського мережива. А її наречений Влад на весіллі приміряє образ англійського джентльмена.

Про це розповіли дизайнери, які створюють наряди для зіркових молодят.

У Соломії Вітвіцької буде одразу дві весільні сукні. Головна з них - мереживна, від дизайнера Анастасії Іванової. Дивовижну тканину для цієї сукні везли з самої Франції.

"Обрали мереживо карамельного кольору, оскільки весілля Соломії пройде в "шоколадному" стилі. Крім того, їй дуже личить такий теплий відтінок бежевого. Це буде сукня силуету "русалка", який відмінно підкреслює фігуру нареченої", - розповіла дизайнер.

Тим часом нареченого Вітвіцької одягнуть у костюм в стилі англійського джентльмена. Його для Влада створює дизайнер Соня Моніна.

"Оскільки у Влада світле волосся, сіро-блакитні очі, ми використаємо колір темного шоколаду у поєднанні з кремовим відтінком та відтінком айворі. Це буде дуже-дуже гарно!"- відкрила секрет Соня Моніна.

Аби підкреслити спортивну фігуру Влада, піджак буде приталеним. Аксесуар - стильний пластрон, аналог краватки, який є дуже модним зараз.

У Влада, як і у Соломії, буде два весільних образи. Костюм він змінить на більш демократичний одяг - наприклад, креативний жилет з принтом чи малюнком.

Також стало відомо, якими будуть обручки молодят. Про них розповіла сама Соломія Вітвіцька.

"Прикраси у мене будуть марки Zarina. Це будуть довгі яскраві сережки. Елегантні обручки ми також обрали від Zarina. Ну і дизайнер ювелірних прикрас Роман Баянд готує особисто для мене ще один цінний подарунок", - ділиться таємницею Соля.

Нагадаємо, організатори свята весільна агенція Crème Brûlée готують для Соломії і Влада безліч сюрпризів. Вдалося дізнатися, що одним з них буде фірмовий десерт від "Козирної карти" під назвою... "Крем брюле", зрозуміло.

Крім того, молодят обіцяють здивувати Золотим шоу від художника Анатолія Бабича - організатори запевняють, що це щось унікальне, що не має аналогів.

Весілля Соломії Вітвіцької відбудеться 17 листопада в Києві.