Стань п'ятим тренером, врятуй свого учасника!

Стань п'ятим тренером, врятуй свого учасника!

Віднині, починаючи з 17 липня, глядачі телеканалу 1+1 стають повноправними учасниками проекту "Голос країни".

Поделиться:

Віднині, починаючи з 17 липня, глядачі телеканалу 1+1 стають повноправними учасниками проекту "Голос країни".

Кожної неділі, під час трансляції шоу аудиторія матиме змогу голосувати за своїх улюблених артистів від першої хвилини ефіру і до слів ведучого про закриття ліній для голосування. Тобто відправляти sms-повідомлення з номером свого улюбленця та здійснювати дзвінки на особисті телефонні лінії кожного з вокалістів глядачі зможуть від початку виступів учасників проекту до їхнього завершення.

Голосування прихильників проекту грає найважливішу роль на першому етапі відбору тих артистів, які продовжать свою участь у подальших прямих ефірах. Так, з шести членів кожної команди двох рятують саме глядачі – учасники, які набрали найбільшу кількість симпатій аудиторії, автоматично потрапляють до наступного ефіру. Ще двох кращих кандидатів з кожної команди після завершення глядацького голосування оберуть тренери. А ще двоє артистів, які не потрапили до попередніх категорій, знову демонструватимуть свої вокальні здібності після перерви на підрахунок голосів. Учасники вийдуть на сцену з тими ж композиціями, які виконували на початку концерту, і тренер сам вирішить, кого він залишить у своїй команді.

У першому прямому ефірі виступлять команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова. Змагання продовжується всередині команд, а тому кожен тренер втратить по одному учаснику. Втім, фаворити глядачів не підлягатимуть сумніву, а тому саме аудиторія стане п'ятим тренером, думка якого стане вирішальною в проекті. Проте не варто забувати, що голосувати можна лише за тих учасників, які виступають цього дня. Тобто, 17 липня можна буде віддати свої симпатії учасникам команд Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної, 24 липня – Стаса П'єхи та Руслани.

Унікальні номери учасників для голосування прихильники дізнаються під час ефіру програми.

"Голос країни" звучить на телеканалі "1+1" щонеділі о 20:00.

Більше інформації на сайті проекту "Голос країни": http://goloskrainy.tv
а також у соціальних мережах:
VKontakte — http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook — http://facebook.com/goloskrainy
Twitter — http://twitter.com/goloskrainy
YouTube — http://youtube.com/goloskrainy