Сулеймана в "Роксолані" і Джеймса Бонда озвучує один актор

Сулеймана в "Роксолані" і Джеймса Бонда озвучує один актор

Канал 1+1 показав журналістам, як проходить озвучування 3 сезону улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана".

Поделиться:

Канал 1+1 показав журналістам, як проходить озвучування 3 сезону улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана". Хюррем говорить голосом тендітної актриси Юлії Перенчук. А султана Сулеймана озвучує актор Михайло Жонін.

Саме Михайло озвучує мало не всіх мужніх героїв в українських варіантах голівудських бойовиків. Його голосом говорять Деніел Крейг у бондіані, Брюс Уілліс та інші справжні герої. Той самий Джейсон Стетхем українською говорить виключно голосом Жоніна.

"Ой, усіх прізвищ навіть не згадаю", - сміється Михайло.

З таким досвідом Жоніну озвучувати Сулеймана було зовсім не важко. Проте українець зізнався, що кілька складних моментів було - і все через експресію, з якою грає турецький актор.

"Халіт Ергенч, котрий грає Сулеймана - хороший актор, не сперечатимусь. Проте в деяких місцях наші турецькі колеги переграють, напевно, через свій південний темперамент. І в деяких моментах мені було трохи складно зробити так, щоб це все органічно прозвучало - з тими шаленими очима і криками, які в них відбуваються", - розповідає Михайло Жонін.

Михайло каже, що для наших акторів така гра була б дивною.

"Думаєш, Господи, так же не можна грати! Але вони так грають" - ділиться складнощами перекладу Михайло.

3 сезон улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана" стартує на 1+1 вже скоро. У ньому буде 20 серій: у Сулеймана з'явиться нова кохана, а у Хюррем - нова суперниця.