Султан Сулейман стане бізнесменом і закрутить роман з підлеглою

Султан Сулейман стане бізнесменом і закрутить роман з підлеглою

На 1+1 стартує серіал "Тисяча і одна ніч", у якому головну роль грає Халіт Ергенч.

Поделиться:

На каналі 1+1 стартує турецький серіал, що має мільйони прихильників по всьому світу, - "Тисяча і одна ніч". Головну роль в ньому грає Сулейман з "Роксолани", красень Халіт Ергенч. Початок - у понеділок 15 липня.

У бездоганному діловому костюмі, власник величезного холдингу, заклопотаний мільйонними оборудками, - таким ви побачите улюбленого Сулеймана. Його нову історію дивіться на 1+1 по буднях о 15:15.

Головний герой серіалу - бізнесмен Онур. Він закохується у мати-одиначку Шахерезаду, яка на нього працює. Шахерезада - це втілення жіночності й краси. Тому не дивно, що те саме почуття охоплює і брата Онура, разом з яким вони володіють компанією.

Та й без цього трикутника доля Шахерезади - складна, далі нікуди. Вона нещодавно стала вдовою, а її єдиний син смертельно хворий. Є лише єдиний спосіб врятувати хлопчика, та грошей, які потрібні на операцію, жінка не має. На допомогу приходить босс Онур.

Владний чоловік, котрий звик брати все й одразу, ставить Шахерезаду перед складним вибором. На що піде мудра жінка заради сина? Чим обернеться її вчинок? Та чи змінеться жорстке серце Онура

Дивіться серіал "Тисяча і одна ніч" з 15 липня на 1+1.