"Свати-6" оселилися на 1+1

"Свати-6" оселилися на 1+1

Довгоочікуване продовження пригод великого сімейства Будьків-Ковальових-Берковичів! Занурьтеся в атмосферу неповторного сватового гумору і дізнайтеся, чим же закінчиться історія улюблених героїв.

Поделиться:

Шостий сезон улюбленого серіалу "Свати" глядачі зможуть побачити тільки на каналі 1+1! З 11 березня о 20:15 в ефірі – довгоочікуване продовження пригод великого сімейства Будьків-Ковальових-Берковичів. Глядачі каналу 1+1 зможуть знову зануритися в атмосферу родинності та неповторного сватового гумору і дізнатися, чим же закінчиться історія улюблених героїв.

У новому сезоні автори підготували кілька сюрпризів. За 16 серій свати проживуть перед камерами не лише сезони канікул і відпусток, а й повноцінний річний цикл. Крім того, кілька серій будуть присвячені великим святам.

- Основна відмінність цього сезону – в тому, що цього разу ми з сім'єю проживаємо весь рік, - пояснює режисер Андрій Яковлєв, який про свою роботу з гумором каже: "Поки йдуть "Свати", свого життя у мене немає!". - Починаємо розповідь у березні, напередодні Міжнародного жіночого дня, а закінчуємо під Новий рік. Тобто у нас з'явиться можливість зачепити і 9 Травня, і 1 вересня, такі знакові дати для кожного з нас, щоб через них показати наших героїв з нового боку.

Крім постійних героїв, у серіалі з'являться і нові обличчя: в одній із серій зіграла Тетяна Васильєва. Ще з новин: у сім'ї Мітяя поповнення, народиться двійня. Але найбільш вражаючі зміни стануться з Женею. За п'ять сезонів серіалу вона виросла, перетворилася з маленької дівчинки на старшокласницю-гота, а потім, змивши темний макіяж і змінивши гардероб, - і на справжню красуню. До того ж, із явними артистичними здібностями! Шостий сезон якраз і починається з вступу Євгенії до творчого вишу, на вокально-інструментальний.

Левову частку серій знімали в Київській області, де стоять "будинки" сімейств Будьків та Берковичів.

- Після шести років спільної роботи ми вже мало чим відрізняємося від своїх персонажів, - каже виконавець головної ролі Федір Добронравов. - На знімальному майданчику ми так само жартуємо, сміємося, так само ставимося одне до одного. І це щастя.