"Свати-6": у Берковичів вирує ураган пристрастей

"Свати-6": у Берковичів вирує ураган пристрастей

У нових серіях 6 сезону серіалу "Свати" Іван Будько стає сищиком, Женя - справжньою студенткою, а Беркович - пристрасним нареченим.

Поделиться:

Іван Будько стає сищиком, Женя - справжньою студенткою, а Беркович - пристрасним нареченим. Дивіться нові серії "Сватів" на каналі 1+1. Час виходу улюбленого серіалу "Свати" незмінний - 20:15.

Вівторок, 19 березня.

Серія 11

Перше вересня. Багато чого в житті сім'ї в цей день відбувається в перший раз. Женя перший раз іде в інститут. Дідусі й бабусі в перший раз стикаються з початком її дорослого життя. Будько стають бездомними. А сам Іван вперше береться за роботу сищика.

Серія 12

У будинку Берковича розігруються справжні іспанські пристрасті: кохання, ревнощі, підозра. І все це на тлі майбутнього весілля. А тим часом Іван відправився за "довгим" карбованцем в сусіднє село. Валентина залишається один на один зі своєю самотністю.

Дивіться серіал "Свати" з понеділка по четвер на каналі 1+1 о 20:15. А в четвер, 21 березня, на вас чекає фільм про те, як знімали 6 сезон серіалу "Свати" - попереду найцікавіше!