"Свати" відкриють усі таємниці зі зйомок

"Свати" відкриють усі таємниці зі зйомок

Після команди "Знято!" починається все найцікавіше! Тому не пропустіть фільм "Свати-6. За кадром" - у четвер та п'ятницю.

Поделиться:

Починаючи з четверга, 21 березня, дивіться в ефірі 1+1 фільм про те, як знімали 6 сезон серіалу "Свати". Попереду - найгарачіші подробиці зі зйомок. Перші дві серії документального фільму "Свати-6. За кадром" дивіться у четвер, а в п'ятницю на вас чекають ще дві порції ексклюзиву!

Чи знаєте ви, що після команди "Стоп, знято!" починається все найцікавіше? Знімальна група найулюбленішого серіалу прожила зі "Сватами" увесь рік і готова поділитись унікальними кадрами та інтерв'ю, знятими під час напруженої роботи над шостим сезоном.

Глядачі побачать, як знімалися найяскравіші сцени серіалу "Свати-6" і почують акторські байки зі знімального майданчика. Головні герої документального фільму - актори, автори та інші члени знімальної групи - розкажуть про всі позаштатні ситуації, про комічні випадки і навіть драматичні епізоди, що сталися під час зйомок. Все це в 4-серійному документальному проекті "Свати-6. За кадром".

Дивіться "Свати-6. За кадром" у четвер і п'ятницю, одразу по дві серії. Початок - о 21:20.