Світське життя: Ірина Білик вперше розповіла про серйозну хворобу

Світське життя: Ірина Білик вперше розповіла про серйозну хворобу

Катерина Осадча, ведуча програми Світське життя, взяла інтерв'ю у співачки Ірини Білик. Зірка була налаштована на відверту розмову.

Поделиться:

Катерина Осадча, ведуча програми Світське життя, взяла інтерв'ю у співачки Ірини Білик. Зірка була налаштована на відверту розмову.

Ірино, не могла ти відмовити своєму куму Віталію Козловському, коли він попросив тебе заспівати з ним дуетом в його сольному концерті.

– Він заслуговує на повні зали, не тільки в Україні, його золотий час попереду. Він дуже скромний, а в нашому бізнесі потрібно бути трохи нахабним, трохи обдурювати. Я бачила таке в нашій професії.

На твоєму сольному концерті співала Наталія Могилевська, ви з нею співали дуетом. Наприкінці виступу ви вирішили поцілуватися за приміром Мадонни та Брітні Спірс.

– Ні, це вони за приміром нас цілуються завжди. В Україні артисти так давно роблять. А вони побачили і давай собі цілуватись.

Хто був ініціатором цього поцілунку?

– Ми на репетиціях постійно співали, обіймалися, кружилися, і в кінці кожної репетиції цілувались жартома. А потім вирішили це залишити. Люди повинні бачити нас справжніми. Вони ж не знають, як ми ставимося одна до одної, думають, що ми з'ясовуємо стосунки. Ні.

А взагалі у шоу-бізнесі існує дружба?

– Можу сказати, що я ніколи не прийду на концерт та не буду плескати артисту, який мені не подобається як людина. Таких є всього кілька.

Хто це?

– За великі гроші я можу відповісти на це питання.

Зазвичай, артисти зустрічають Новий рік на сцені. Ти вже багато років поспіль можеш собі дозволити виступати і не виступати за бажанням. Яким буде Новий рік цього разу?

– Коли всіх розкупили за маленькі гроші, залишаються ті корпоративи, які за нормальні гроші. Завжди чекаю 25 грудня. Думаю, що буде три роботи, буде все класно.

Ти зараз у гарній формі.

– Можу сказати, як є. Багато років в мене була хвороба, яку тепер лікарі знешкодили і тепер вона мені не заважає, і можна далі жити.

Це було серйозне захворювання?

– Так.

Власне, тепер ти можеш бути в тій вазі, в якій тобі зручно.

– Так, і нічого не робити.