Світське життя: Настя Каменських набрала 2, 5 кг під час світового турне

Світське життя: Настя Каменських набрала 2, 5 кг під час світового турне

Українська співачка Настя Каменскьких розповіла у Світському житті про плани на майбутній рік та світове турне, з якого щойно повернулася.

Поделиться:

Українська співачка Настя Каменскьких розповіла у Світському житті про плани на майбутній рік та світове турне, з якого щойно повернулася.

Читай інтерв'ю Катерини Осадчої та Насті Каменських.

Настю, коли Олександр Пономарьов був шалено популярний у 90-ті роки, ти була школяркою. Скажи чесно: була закохана в нього? Тоді він був секс-символом.

– Я була у таборі в 14 років, танцювала танок там з хлопцем під його пісню та уявляла Олександра Пономарьова.

Пам'ятаєш, коли ти вперше побачила Олександр Пономарьова з піснею і коли ти вперше зрозуміла: так, я б вийшла за нього заміж. Так було?

– Його пісню "З ранку до ночі" я співала з ранку до ночі. І навіть досі підспівую, коли десь її чую.

Коли ти вперше побачила Олександра наживо, ти вже була артисткою, можливо, вже з Потапом співала?

– Мені було дуже приємно, що я йому сподобалася, і як людина, і як дівчина. Саша мені одразу робив багато компліментів.

Він до тебе залицявся?

– Трохи.

Нещодавно ви повернулися зі світового турне. Американські гамбургери, німецькі сосиски не пройшли дарма. Привезла кілька зайвих кілограмів. Скільки і як з ними борешся?

– Багато. 2,5 кілограми! В наступному році я все ж таки хочу добитися форми і сказати, що я "Міс Бікіні".

Можливо, хочеш взяти участь у конкурсі? Є конкурс "Міс Бікіні", дружина дяді Жори бере в ньому участь. Ти, напевно, сподобалася членам журі.

– Я бачила дружину Дяді Жори, вона чудово виглядає. Мені це подобається, але подивитися. Хочу знайти собі час та поїхати на тріатлон, ось що мене цікавить. До речі, в Америці я бігала по Манхеттену. До марафону мені далеко, але я прибігла все одно з непоганим результатом. Ми три доби не спали, я з літака швидко кинула речі, перевдягалася і побігла. Мені кажуть: "Поспи, в тебе ж сьогодні концерт". А я кажу: "Ні, мені це дуже потрібно!" І я побігла. Було дуже важко, але подумала: коли я ще побігаю по Манхеттену.

Нещодавно ти в черговий раз знялася для чоловічого глянцю, є там дуже відверті світлини.

– Коли я фотографувалася, іноземці заходили в той готель та шаленіли. В них був шок! Ми фотографувалися в маленькому готелі і туди весь час приїжджали люди. То були люди похилого віку і я дуже хвилювалася за їхнє здоров'я.

Інтерв'ю Катерини Осадчої та Насті Каменських, відео:

Новости по теме