Священик, гей та "ботанік" у новому шоу на "1+1"

Священик, гей та "ботанік" у новому шоу на "1+1"

У новому шоу каналу "1+1" разом зібралася дуже різношерста публіка: роботяга-сантехнік, сирота, священик, "ботанік", шибайголова, хлопець з невизначеною сексуальною орієнтацією…

Поделиться:

У новому шоу каналу "1+1" разом зібралася дуже різношерстна публіка: роботяга-сантехнік, сирота, священик, "ботанік", шибайголова, хлопець з невизначеною сексуальною орієнтацією… Усі вони – учасники нового шоу "Джентльменський набір", які прагнуть навчитися гарних манер. Дивіться, що із цього вийде на каналі "1+1" 7 листопада о 20.15!

- Ми всі розуміємо, якою має бути справжня пані, але де ж її кавалери? Де ті Джеймси Бонди, за яких хочеться вийти заміж? От за виховання кавалерів і береться "Джентльменський набір", - коментує продюсер проекту Оксана Кучерова.

"Школа справжньої пані" оголосила "Джентльменський набір"! У реаліті-шоу беруть участь десять відчайдушних парубків з сумнівною репутацією та ще більш сумнівною біографією. Вони дуже різні: хтось виріс без батьків, хтось набував життєвого досвіду в дворах "райончиків", хтось звик до атмосфери нічних клубів, а хтось – занадто багато часу провів в університетських бібліотеках. Вони звикли по-різному виборювати місце під сонцем - кулаками, гумором, інтелектом.

Але об'єднує їх одне – бажання раз і назавжди змінити своє життя на краще.

Саме для цього хлопці і вирушили до Школи джентльменів. Учні півтора місяці житимуть у вишуканому маєтку за межами столиці і навчатимуться за розробленою спеціально для них програмою, що включає етику, естетику, українську та іноземну мови, столовий етикет, основи ведення бізнесу, ораторське мистецтво і багато іншого. Особливу увагу в Школі джентльменів приділяють фізичній підготовці вихованців. Якщо учасник хоче змінитися, то він отримає такий шанс. "Бути хлопцем – це питання статі. Бути чоловіком – питання віку. А бути джентльменом – це питання вибору. Я готова до будь-яких несподіванок, адже зі мною потужна зброя – досвід і знання. Також ми оновили склад викладачів. З дівчатами працювали чудові педагоги. Але, щоб виховати справжнього чоловіка, необхідне приклад справжніх чоловіків. І я таких знайшла", - говорить пані Наталья Адаменко, директор Школи джентльменів.

З десяти хлопців до фіналу дійдуть лише троє. Але переможець буде один, і він сам обере приз — гроші (200 000 грн.) або перспективне навчання в одному з найкращих європейських університетів.

Цікаві факти:

- "Джентльменський набір" - оригінальна ідея каналу "1+1". Навіть британські творці проекту From Ladette to Lady не робили аналогічної "чоловічої версії", тому з інтересом спостерігають за досвідом української команди.

- Команда проекту отримала близько 2 тисяч заявок з усієї України від чоловіків різного статусу, віку та досвіду;

- Творці програми свідомо відмовилися вводити у проект колишніх в'язнів;

- Для "Школи джентльменів" було збільшено штат охорони і чоловічий склад знімальної групи;

- Спеціально для "Школи джентльменів" було запрошено педагогів-чоловіків. Директором Школи залишається незмінна пані Наталія Адаменко.