Святкові рецепти від учасників шоу до 8 березня у журналі "Пекельна кухня"

Святкові рецепти від учасників шоу до 8 березня у журналі "Пекельна кухня"

Вперше у вас з'явилася унікальна можливість не лише зазирнути за екран шоу та дізнатися більше про його учасників, суддів, їхні закулісні баталії, а також залишити кулінарний щоденник шоу в себе на кухні.

Поделиться:

Шановні прихильники шоу "Пекельна кухня"!

Вперше у вас з'явилася унікальна можливість не лише зазирнути за екран шоу та дізнатися більше про його учасників, суддів, їхні закулісні баталії, а також залишити кулінарний щоденник шоу в себе на кухні.

З 1 березня в продажу в торгівельних точках країни - перший номер видання на 100 сторінках. "Пекельна Кухня" - це уникальний кулінарний журнал не лише для фанів шоу, а й для кулінарів, які мріють повторити гастрономічні винаходи участників проекту. Придбавши цей яскравий друкований примірник, можна постійно мати під рукою детальні рецептурні поради та фото-рекомендації щодо приготування смачних унікальних страв. В цьому номері: щоденник проекту "Пекельна кухня", інтерв'ю з героями шоу: Георгій Хучуа, Аліса Єловенкова, Андрій Радченко, Марина Мних, Дар'я Гросицька, Марія Науменко, Олена Жаботинська. А також меню ресторану "Пекельна кухня" та кращі рецепти сезону (грузинське застілля, рецепти-переможці конкурсів, майстер-класи 5 блюд, святковий блок від учасників шоу до 8 березня).

Наступний номер журналу чекайте 29 березня 2012 року з Пасхальним меню від наших учасників!