Святослав Вакарчук пригрозив, що може покинути "Голос країни"

Святослав Вакарчук пригрозив, що може покинути "Голос країни"

У другому ефірі вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" на глядачів чекає справжня боротьба тренерів за найкращі голоси.

Поделиться:

У другому ефірі вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" на глядачів чекає справжня боротьба тренерів за найкращі голоси. Зіркові наставники змагатимуться між собою за сильних учасників і намагатимуться будь-яким способом переманити їх у свою команду.

"Голос країни" треба відчувати зсередини. Наставники чекають абсолютно нове і живе звучання. Почувши, всі четверо починають за нього боротися.

"Святослав Вакарчук так сперечався з кимось з тренерів за учасника, що пообіцяв, якщо його не оберуть, то він піде з шоу", - сказав ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч. У нього в гостях на ранковому шоу саме була ведуча "Голосу країни" Ольга Фреймут.

"Ви думаєте він жартував? Побачите, що буде в цьому епізоді. Він таке витворить, що від Вакарчука такого не очікувала", - зазначила вона.

Чим закінчилася боротьба за голоси, і хто був тим учасником, який довів тренерів до суперечок? Дізнайтесь вже цієї неділі о 21.00 на 1+1.