Тамара Гвердцителі взяла під опіку вихованця дитбудинку

Тамара Гвердцителі взяла під опіку вихованця дитбудинку

Владислав Дюрик підкорив Тамару гвердцителі виконанням хіта Джо Кокера

Поделиться:

Для багатьох учасників "Голосу країни" участь у співочому шоу – чи не єдина можливість змінити життя на краще. Шанс перекреслити минуле й врешті почати рухатися вперед вирішив не втратити й Владислав Дюрик.

Цей 19-річний юнак не з чужих слів знає, що таке випробування долі. У дитинстві хлопцеві доводилося жебракувати в метро, аби не отримати на горіхи від спраглих до чарки батьків. Згодом Влад потрапив до інтернату, звідки його забрала інша сім'я. Саме їй вдалося прищепити Владиславові любов до співу. Півроку тому названа мати Дюрика померла, а батько вигнав його з дому. Однак навіть така ситуація не змусила учасника опустити рук.

Усвідомлюючи важливість ролі співочого шоу у своєму житті, Влад понад усе мріяв вразити усіх тренерів.

На "прослуховуваннях наосліп" він постав із дорослою і надзвичайно зворушливою піснею Джо Кокера "You are so beautiful". Однак юнацьке прочитання цієї композиції підкорило тільки Тамару Гвердцителі. Своє "так" Владиславові вона сказала на останніх секундах виступу.

"Я повернулася, бо мені було дуже цікаво, хто цей молодий хлопець, котрий наважився виконати таку чудесну пісню. Дякую, що ви обрали саме цю композицію!", - звернулася до свого підопічного Тамара.

А Сергій Лазарєв, котрий, як і Святослав Вакарчук та Ані Лорак, не покликав Влада до своєї команди, пообіцяв уболівати за учасника в подальших раундах.

Сподіватимемося, що й і з вокальних боїв Дюрик вийде переможцем.