Телеканал 1+1 презентував новий сезон

Телеканал 1+1 презентував новий сезон

У новому телевізійному сезоні 1+1 – 7 реаліті, 2 серіали власного виробництва, 3 грандіозних розважальних шоу, нові Інтерни та багато іншого

Поделиться:

У новому телевізійному сезоні 1+1 – 7 реаліті, 2 серіали власного виробництва, 3 грандіозних розважальних шоу, нові Інтерни та багато іншого

Вчора, 18 серпня, телеканал 1+1 презентував свій новий телевізійний сезон. Перші прем’єри осені на каналі стартують уже із 22 серпня. Цей сезон, за словами генерального директора групи 1+1 Олександра Ткаченка, буде сезоном відвертих інтонацій та справжніх емоцій, саме тому його слоган – «Справжня осінь».   

«Справжня осінь» розпочнеться 22 серпня із нових серій улюбленого серіалу «Інтерни» - вони виходитимуть на годину раніше, о 20.15. Після «Інтернів» - лінійка реаліті-шоу, серед яких продовження уже добре відомих глядачеві проектів – «Міняю жінку-4» та «Від пацанки до панянки – 2» - а також абсолютно нові реаліті «Діти напрокат» і «Чотири весілля». Також цього сезону у ефір вийде шоу «Холостячка», де три самотні мами шукатимуть нареченого, шоу «Краса по-українськи», у якому в маленьких містечках та селах шукатимуть найкрасивішу дівчину країни. «Пекельна кухня-2» також стартуватиме на 1+1 цього сезону.  

У жанрі розважальних шоу, окрім другого сезону популярного вокального проекту «Голос країни», кастинг якого уже розпочато, канал продовжить показувати «Велику різницю по-українськи» і продемонструє зовсім новий проект «Зірки в опері».

ТСН тепер вестимуть тільки жінки – до команди ведучих Телевізійної Служби Новин приєдналася Соломія Вітвицька, яка раніше працювала кореспондентом. Соломія вестиме випуск о 17.00, який називатиметься «ТСН. Особливе». У цьому випуску - новини зі світських подій, зіркові історії, ексклюзивні розслідування, культурні події та інше.

Окрім улюблених «Інтернів», незабаром на 1+1 стартуватимуть найкращі російські серіали: комедійна ностальгія «Вісімдесяті» та сітком «Щоденник лікаря Зайцевої». Канал також зніматиме два власні серіали: адаптацію британського серіального хіта «Безсоромні» та зворушливу історію про американку українського походження, яка приїхала до маленького села продавати успадкований будинок, та залишилася.

1+1 також представив повнометражний фільм «Высоцкий. Спасибо, что живой», продюсером якого є телеканал. Картина вийде на екрани цього року, сценарій до неї написав син Висоцького Микита.

«У першому півріччі канал 1+1 став абсолютним лідером прайму – частка за нашою цільовою (18-54, вся Україна) склала 15,6%. Але головне, що ми відчули – глядач позитивно відгукнувся на запропоновану нами інтонацію відвертості. На 1+1 все справжнє: новини, змагання, емоції та таланти».