Телеканал 1+1 шукає учасників для нового реаліті-шоу

Телеканал 1+1 шукає учасників для нового реаліті-шоу

На проекті родини з різним соціальним статусом та різними традиціями боротимуться за будинок своєї мрії, який вони самостійно облаштують.

Поделиться:

Телеканал "1+1" шукає учасників для нового грандіозного реаліті-шоу власного виробництва під робочою назвою "Битва за дім". На проекті сім'ї з різним соціальним статусом та різними традиціями боротимуться за будинок своєї мрії, який вони самостійно облаштують. За кілька місяців, проходячи випробування і навчання, кожна родина зробить у новому будинку повний ремонт за рахунок телеканалу. Сім'я, яка впорається із завданнями найкраще, отримає цей дім у подарунок. Оцінювати роботу учасників на кожному етапі будуть експерти.

"Облаштувати свій власний будинок і жити в ньому довго та щасливо - головна українська мрія. Тим паче, в наш час, коли кожна українська родина найбільше потребує надійних зовнішніх кордонів", - розповідає керівник проекту Олег Боднарчук.

"На шляху до мети нашим учасникам доведеться витримати низку випробувань, оволодіти тонкощами будівництва й дизайну, а також навчитися мистецтва компромісів. Адже багато сімей знають з власного досвіду, як непросто побудувати будинок, не зруйнувавши при цьому стосунків", - каже Вікторія Лезіна-Масляна, керівник "1+1 Production".

Якщо у вас міцна сім'я, якій для повного щастя бракує лише власного житла, якщо ви працелюбні, амбітні й готові присвятити час і сили досягненню своєї мрії, читайте інформацію про кастинги і заповнюйте анкету для участі в шоу ТУТ: http://www.1plus1.ua/kastyngy/59

Виробництво проекту веде "1+1 Production".

Старт проекту в ефірі "1+1" заплановано на осінь 2014 року.  

Ми чекаємо яскраві родини на відкритому кастингу 28 і 29 червня у Києві:  вул. Глушкова, 1 (ВДНХ, павільйон 12). Реєстрація на місці триватиме з 10:00 до 16: 00.

Новости по теме