"Теленеделя" назвала улюблених телезірок 2013

"Теленеделя" назвала улюблених телезірок 2013

"Теленеделя" визначила переможців ювілейної премії "Телезірка-2013". За звання "Телезірки" в 12 номінаціях змагалося 137 номінантів, за яких було віддано близько 100 тис. голосів

Поделиться:

"Теленеделя" визначила переможців ювілейної премії "Телезірка-2013". За звання "Телезірки" в 12 номінаціях змагалося 137 номінантів, за яких було віддано близько 100 тис. голосів. Улюбленцями телеглядачів стали і ведучі 1+1.

"Телевізійний сезон 2013 показав високий рівень продуктів ключових українських каналів, які гідно оцінили наші читачі. Особливо хотілося відзначити наших постійних переможців, які з року в рік завойовують серця українських телеглядачів - це Оксана Марченко, Алла Мазур та Володимир Зеленський. Їм присвоєно звання Почесних Телезірок" - коментує підсумки голосування головний редактор журналу "Теленеделя" Тетяна Яїцька.

Переможцем за номінацією "Улюблений актор" став Добронравов Федір, а "Улюбленою актрисою" -  Кравченко Тетяна, які зіграли головні ролі в серіалі "Свати" на 1+1. Сам же серіал "Свати-6" став переможцем в номінації "Улюблений серіал. Нові сезони". А ведуча ТСН Лідія Таран стала "Улюбленою телеведучою / новин і ток-шоу". "Улюблена телеведуча розважальної програми" - Фреймут Ольга ("Голос країни").