Телеведучого Юрія Горбунова розчулили журналісти

Телеведучого Юрія Горбунова розчулили журналісти

Днями ведучий зустрівся із маленькими львівськими журналістами і розповів їм, у чому запорука телеуспіху.

Поделиться:

Зірка "1+1" Юрій Горбунов понад 15 років працює на телебаченні і вважає за обов'язок ділитися досвідом з юними колегами. Днями ведучий зустрівся із маленькими львівськими журналістами і розповів їм, у чому запорука телеуспіху.

"До мене нещодавно завітали дітлахи із Львівського телебачення "Рожеві окуляри" на інтерв'ю. Очі палають, діти хвилюються, стараються, вони живуть цією мрією працювати на телебаченні, і вже у шкільному віці роблять перші серйозні кроки на цій ниві. А там не так важливо, чи стануть вони телеведучими, коли виростуть, але ця робота над собою допоможе їм у реалізації у житті", - написав у Фейсбуці Горбунов, якого розчулили талановиті українці.

Ведучий щиро подякував львівським гостям і закликав усіх, хто мріє про ТБ, щоденно працювати над набуттям знань і намагатися налаштовуватися на позитив.

"Раджу звернути увагу на вивчення іноземних мов та літератури – це дуже важливо. Можу всім побажати відчути своє покликання в житті, оцінити свої таланти та розвивати їх якомога раніше. А ще сьогодні у такий складний для України час прошу всіх, особливо родини з дітьми, старатися відмежовуватися від негативного, бути на позитиві. До школи йдіть у гарному настрої! Інколи вимикайте новини на ніч".

Окрім того, Юрій Горбунов опублікував у соцмережі дитяче фото і поділився зворушливими спогадами про шкільні роки.

"Цю фото зробили напам'ять після того, як я повернувся додому з 1 вересня Першого Е класу. Я дуже запам'ятав тоді, як на урочистій лінійці мене за руку вела красуня 10-класниця у дуже короткій спідниці. А ще я йшов вперше до школи з гарним настроєм, це для мене було новим веселим етапом після дитячого садочка. Аж тут я дізнався, що не все так класно, а треба багато вчитися. І ще велике розчарування, що вчитися довелося аж 10 років. Тоді мені це здавалося просто величезною цифрою, так дооооовгооо... Але роки минули. Час спливає. Бережіть себе і кожну хвилину життя", - закликав Юрій Горбунов.