"Територія обману"

"Територія обману"

Скільки насправді заробляють народні депутати і чому вони приховують свої прибутки, скільки насправді квартир у депутатів , VIPвагон для президента на Укрзалізниці та чому нема квитків у залізничних касах!

Поделиться:

Програма "Територія обману" розкаже, скільки насправді заробляють народні депутати і чому вони приховують свої прибутки, де вони їдять та п'ють чай вартістю в 100 гривень. Глядачам покажуть, в що одягаються народні обранці та які дорогі прикраси та аксесуари ховають, коли йдуть в Верховну Раду, де знаходяться під прицілом телекамер. "Території обману" відомо, скільки насправді квартир у депутатів та як вони обдурюють людей, які роками стоять у черзі на квартири.

"Територія обману" розкаже, чому президент може літати на вертольоті щодня, а гвинтокрилу медичної допомоги не дозволяють злетіти в небо, аби врятувати людське життя. Також програма розповість про медицину тільки для депутатів та де вони лікуються за гроші, які вираховуються з податків громадян. Крім того, журналісти "Території обману" знайшли VIPвагон для президента на Укрзалізниці та дізналися чому нема квитків у залізничних касах для простих громадян, а є лише для чиновників.