Ти не один: "Сам удома" на 1+1!

Ти не один: "Сам удома" на 1+1!

Блискуча новорічна комедія "Сам удома" встановила рекорд на 1+1! Учора, 2 січня, частка перегляду першого фільму склала 19,2, що означає, що стрічку дивилася майже вся країна.

Поделиться:

Блискуча новорічна комедія "Сам удома" встановила рекорд на 1+1! Учора, 2 січня, частка аудиторії перегляду першого фільму склала 19,2% віком від 18 до 54 років.

1+1 продовжує створювати новорічний настрій, тож щовечора о 20:00 на вас чекають нові пригоди героїв "Сам удома". Дивіться фільм, що став уособленням Нового року, усією родиною!

Сьогодні, 3 січня в ефірі "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку". Події перенесуть нас, вже не у дім Кевіна, а у самісінький Нью-Йорк. Головному герою доведеться бути одному у великому місті, зате з купою грошей і кредитних карток батьків у кишені. На хлопчика чекають нові випробування та пригоди, адже з'являються все ті ж бандити Марв і Гаррі, які втекли з в'язниці.

Герой третьої частини – маленький Алекс. Отримавши від сусідки в якості винагороди за прибирання снігу іграшку - дитячу машинку - Алекс потрапляє в неприємності. Виявилося, що за іграшкою полюють невгамовні грабіжники! Чи зможе восьмирічна дитина викрити злочинців? Дізнаємось у п'ятницю, о 20:00!

Четверту частину дивіться у суботу о 20:00! Кевін вирішить зустріти Різдво з батьком і його новою коханою, яка живе в шикарному будинку. Напередодні Різдва господарі маєтку змушені виїхати, і Кевін залишиться один у своїх розкішних апартаментах з суперсучасною технікою і приголомшливими іграшками. Але хлопчик не очікував, що на порозі будинку з'являться грабіжники, які спробують вкрасти цінності сім'ї.

До речі, сімейна комедія "Сам удома" посіла перше місце у рейтингу топ-запитів українських користувачів Google у категорії кіно. Усі чекають виходу наступної серії улюбленої комедії, щоправда продюсери поки не збираються видавати її у широкий прокат. В очікуванні на п'яту серію дивимось інші частини кіно на 1+1!

Приємного вам перегляду! Та веселих новорічних свят з телеканалом 1+1!