Тіна Кароль розповіла, чому таки поїде на гастролі до анексованого Криму

Тіна Кароль розповіла, чому таки поїде на гастролі до анексованого Криму

Концерт на анексованому півострові зірка почне з української пісні

Поделиться:

Українська співачка Тіна Кароль не приховує, що глибоко переживає ситуацію, що нині склалася в Україні. У відвертому інтерв'ю "Світському життю" зірка зізналася, що її двоюрідного брата покликали до війська.

"Я розревілася. Зараз спитати матерів з Західної України, чи треба їм такий Донбас?  Вони скажуть: "Нам то не потрібно, хай йдуть собі з миром!". Але з іншого боку, не можна віддати території, не можна відпустити, тому що там також є люди, мирне населення", - сказала Кароль.

Окрім того, зірка заявила, що не вважає Крим російським і пояснила, чому все-таки поїде на гастролі на анексовану територію: "Крим український, нічого не змінилося, сама суть – люди – населення, яке там мешкає – це українці. І співати для українців в Криму я буду обв'язково".

Гроші, зароблені в Криму, Кароль планує перерахувати до онколікарень Західної України.

"Усі кажуть, що той референдум був незаконний, недійсний, неправдивий і так далі. Якщо це так, тоді є там наше населення, яке не хотіло цього. А щодо мене і Криму… Коли почалася ця криза, я побачила, що там зрізали бюджет онколікарням. Я сказала, що так не буде. Ми відкрили фонд "Полюс притяжения". І всі гроші, які я заробила в турі, я віддала туди. І так виходить, що кошти з кримських концертів підуть на Західну Україну: в Мукачево, Івано-Франківськ, і я дуже тішусь з того", - розповіла співачка.

Тіна Кароль сподівається, що її концерт стане тією краплею позитиву, якої так бракує кримчанам.

"Думаю, що музика нас об'єднає. Я почну концерт в з української пісні", - повідомила Кароль.

Більше дізнавайтеся у відео: