Тіна Кароль розповіла, як бешкетувала в літньому таборі

Тіна Кароль розповіла, як бешкетувала в літньому таборі

Із нагоди дня народження табору для маленьких гостей, із-поміж яких діти-переселенці і діти воїнів, які зараз захищають країну в АТО, влаштували концерт

Поделиться:

Легендарний "Артек" переїхав з Криму під Київ і відсвяткував 90-річчя з дітьми, які приїхали на першу зміну, пише kp.ua.

Із нагоди дня народження табору для маленьких гостей, із-поміж яких діти-переселенці і діти воїнів, які зараз захищають країну в АТО,  влаштували концерт. У ньому взяли участь українські артисти, зокрема переможець "Голосу країни-5" Антон Копитін. Як виявилося, всі діти стежили за співочим шоу, тому охоче фотографувалися з тріумфатором. Антон, до речі, приїхав на свято зі своєю родиною, зокрема найменшим сином, якому лише місяць.

А ось зіркова наставниця Копитіна Тіна Кароль не брала участі в концерті, зате до цього провела з "артеківцями" весь день. Співачка в неформальній атмосфері відповідала на всі питання прихильників і навіть розповіла, що першокласницею теж відпочивала в "Артеці"

- А що ви там робили? - Поцікавилися діти.

- Те, що не можна робити вдома, - зізналася зірка. - Фарбувалася. Ми з дівчатами позичали у вожатої помаду, фарбували губи і вирушали на дискотеку.

Поспілкувавшись із улюбленицею маленькі гості "Артеку" одноголосно вирішили, що з Тіни Кароль була би чудова вожата.