Соцмережі сколихнув "Щедрик" у виконанні Тіни Кароль (ВІДЕО)

Соцмережі сколихнув "Щедрик" у виконанні Тіни Кароль (ВІДЕО)

Над колядками у фільмі "Різдвяна історія" протягом двох місяців працювала команда Тіни Кароль.

Поделиться:

Користувачі інтернету активно обговорюють музичний фільм "Різвяна історія з Тіною Кароль". Зокрема, неймовірне виконання Тіною Кароль оригінальної версії "Щедрика".

Над аранжуванням колядок для проекту протягом двох місяців працювала уся команда співачки. Музиканти провели титанічну роботу. До того ж, кадри з  фільму "Різдвяна історія"  - унікальні, адже вперше за історію незалежної України зйомки відбулися на території національного заповідника "Софія Київська".

Дивіться також: Різдвяна історія з Тіною Кароль. Усі музичні номери 

Три тонни техніки потрібно розмістити так, щоб не подряпати ні фрески, ні мозаїки. За словами адміністрації заповідника, така можливість була надана телеканалу "1+1" ексклюзивно, завдяки незвичайній ідеї фільму "Різдвяна історія" - нагадати людям про важливість традицій і розповісти про духовну спадщину українців.

Команда проекту "Різдвяна історія з Тіною Кароль" доклала багато зусиль, щоб показати всю красу Софійського собору, його неповторні древні мозаїки і фрески XI століття, а також дивовижні інтер'єри Будинку Митрополита з фрагментами настінних розписів, які збереглися ще з XVIII століття. Утихомирену атмосферу собору постаралися передати за допомогою ретельно підібраних декорацій.

Дивіться також: За лаштунками "Різдвяної історії". Як створювалася казка 

Тіна Кароль у фільмі "Різдвяна історія" втілює образ матері та хранительки українських традицій. За її допомогою глядачі потрапляють у чарівний світ Різдва, що знаходиться між небом та землею.  Образ Тіни Кароль у музичному номері "Щедрик" на тлі чудотворної мозаїки "Богоматір Оранта" відповідає стилістиці ікон і переносить глядачів до Київської русі.

Дивись, як Тіна Кароль виконала  "Щедрик" на 1plus1.ua:

Новости по теме