"Тіна Кароль. Сила любові та голосу" на біс"

"Тіна Кароль. Сила любові та голосу" на біс"

"1+1" на численні прохання телеглядачів повторює найбільш зворушливий музично-документальний фільм цього року 

Поделиться:

7 грудня, недільним ранком, о 10:00 телеканал "1+1" на численні прохання телеглядачів повторює найбільш зворушливий музично-документальний фільм цього року – стрічку виробництва "1+1 Продакшн" "Сила любові та голосу" про долю і творчість Тіни Кароль.

Співачка, яку люблять у кожній українській родині, відверто й чесно з екрана телевізора говорить до своїх глядачів, знаючи, що для когось її слова, можливо, стануть порятунком і наснагою. "Цей фільм про кохання і відданість, про сім'ю і вірність. Це історія не про конкретних чоловіка й жінку – це історія про нас із вами, про те, як важливо любити і як важливо цінувати кожну мить", - каже Тіна Кароль.

Спільний фільм Тіни Кароль та "1+1 Продакшн", "Сила любові та голосу" - унікальний кінопроект, який поєднав у собі музику і життєву філософію співачки. Він складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, що розповідає про силу кохання співачки та її чоловіка, які разом боролися зі страшним діагнозом.

"Сила любові та голосу" - не просто фільм, це музична історія про людину, народну улюбленицю, яка на очах у всієї країни стала прикладом життєлюбства, стійкості й духовної краси; чиї пісні стали справжніми саундтреками до доль мільйонів людей.

Фільм отримав найвищу кінонагороду в Америці в номінації "Найкращий документальний фільм" на Міжнародному кінофестивалі AOF International Film, який проходив цього року в Каліфорнії. Стрічка "Сила любові та голосу" виборола перемогу з-поміж 500 фільмів-номінантів.

Режисер і актор Мартін Мак-Канн з Ірландії, який представляв на кінофестивалі свій фільм, в інтерв'ю сказав, що "не міг би бути більш щасливим, програвши такій неймовірно зворушливій роботі, як фільм "Сила любові та голосу".

Знаменитий американський актор і переможець премії "За життєві досягнення" Бо Свенсон також прокоментував український фільм про Тіну Кароль: "Коли така краса й талант зустрічаються, це вражає і світ, і твою душу!"

Нагадаємо, напередодні Нового року, 24 грудня, Тіна Кароль знову виступить на сцені Палацу "Україна" з програмою "Сила любові та голосу" на біс". А в 2015 році на каналі "1+1" стартує проект "Голос. Діти", тренером якого стала співачка.