Тіна Кароль на концерті у Лондоні заспівала гімн України (ВІДЕО)

Тіна Кароль на концерті у Лондоні заспівала гімн України (ВІДЕО)

Тіна Кароль дала концерт у Лондоні

Поделиться:

Тренер шоу Голос країни Тіна Кароль тріумфально виступила в Лондоні. На сцені британського концертного залу TROXY співачка представила прем'єру своєї сольної програми "Вибране", лейтмотивом якої стали найкращі номери всіх її сольних концертів за 10 років на сцені, пише tsn.ua.

Так, глядачі у Британії почули улюблені хіти Кароль: "Сдаться ты всегда успеешь" (саундтрек до серіалу Хазяка, який стартує уже сьогодні о 21:00 на 1+1) , "Помню", "Жизнь продолжается", "Намалюю тобі зорі", "Я все еще люблю", "Україна - це ти".

"Любити і прославляти свою країну, де б я не виступала - це моє покликання", - сказала співачка перед виконанням пісні "Роди, Боже" з музичного фільму "Різдвяна історія".

У Лондоні наставниця вокального шоу 1+1 тричі виходила на біс. І під бурхливі овації виконала гімн України. Глядачі, які прийшли на концерт народної улюблениці у вишиванках і з українськими прапорами, підтримали співачку зі сльозами на очах.

"Наші душі переповнює гордість - в Україні є співачка, яка стала в усьому світі символом вільної і красивої країни", - пише в Instagram одна з глядачок концерту Аліна Пономарьова.

"Це був найкращий концерт на якому мені вдавалося побувати. Я ніби повернувся до себе на батьківщину! Неймовірний концерт, найсильніша енергетика", - пише Артем Захаренко в Facebook.

Тіна Кароль багато спілкувалася з глядачами під час концерту. Зокрема розповідала про різдвяний фільм, повторювала, як важливо любити і цінувати коханих, а також поважати ту країну, в якій ти живеш. "Поки живі наші традиції - жива країна", - сказала співачка на концерті.

Голос країни 6 за участю улюблениці мільйонів Тіни Кароль дивіться уже зовсім скоро на 1+1.

Новости по теме