Тіна Кароль вирішила не продавати будинок

Тіна Кароль вирішила не продавати будинок

Тіна Кароль таки переїжджає у заміський будинок, який їй подарував чоловік. Про це "ТСН. Особливе" повідомили в оточенні співачки. 

Поделиться:

Тіна Кароль таки переїжджає у заміський будинок, який їй подарував чоловік. Про це "ТСН. Особливе" повідомили в оточенні співачки. Кажуть, після смерті Євгена Огіра Тіна не продаватиме садибу, а восени хоче спробувати розпочати там нове життя разом із сином Веніаміном.

Трьохповерховий будинок Євген Огір подарував коханій у 2008-му і називав його родовим гніздом. Сусіди кажуть: сам керував будівництвом і востаннє приїжджав сюди близько півроку тому. Тоді ж на даху почепив для коханої символ – скрипальний ключ. Також сусіди розповіли "ТСН. Особливе", що Тіна навідується у свій маєток ледь не щотижня, контролює будівництво та особисто розраховується з майстром. За свідченнями ріелторів, садиба Кароль тягне майже на півмільйони доларів.

Нагадаємо, Євген Огір помер в квітні цього року. Тіна на той час була зайнята у вокальному шоу 1+1 "Голос країни". Одразу пішли чутки, ніби Кароль продаватиме будинок. Проте,в оточенні співачки журналістів "ТСН Особливе" запевнили: Кароль цього не робитиме. Вона хоче жити саме там, де мріяла жити разом з чоловіком – у будинку, який він для неї збудував. Саме тому зірка і привезла до свого майбутнього житла карусель, яку виготовили спеціально для кліпу на пісню "Помню".

Повністю сюжет можна подивитись на сайті ТСН.