"Титушки" заполонили Київ за $ 100 в день - "Гроші"

"Титушки" заполонили Київ за  $ 100 в день - "Гроші"

Хлопців спортивної статури, які чекають команду "фас", в столиці вже кілька тисяч.

Поделиться:

Безліч хлопців спортивної статури прибули в Київ за останні кілька днів. На даний момент їх у столиці вже кілька тисяч, йдеться у розслідування програми "Гроші".

Як з'ясували журналісти "Грошей", денний заробіток "титушок" сягає до 800 грн.

Спортивні молодики не показуються на люди, доки не почують команду "фас". Так, кікбоксери і ветерани спецназу, прізвища яких потрапили до редакції програми, очікують на роботу в автобусах, якими зараз забиті столичні провулки.

Багато "титушок" переховують за містом. Наприклад, таке формування нещодавно зафільмували у санаторії "Дніпро" під Києвом.

"У Києві, якщо треба буде придавити когось або щось, то буде команда "фас". І спортсмени роблять роботу, на задній план відходять ці звичайні люди. А після завершення роботи спортсменів, спортсмени відходять на задній план, а ці змінюються наперед. Типу нічого не було. Так, мовляв, ми такі, і це ви самі між собою влаштовуєте провокації. Тобто план такий", - розповів "Грошам" на умовах анонімності обізнаний з ситуацією депутат.

У провладних бійців безліч варіантів застосування сили, попереджає керівник групи "титушок" - колишній ув'язнений. Мовляв, у штабі замовників щоденно розглядаються найнеймовірніші сценарії. Тому мирним людям на Майдані зараз варто бути вкрай обережними.

Нагадаємо, у зв'язку з масовими протестами в Києві ТСН збільшує кількість випусків.