Том Джонс хоче стати тренером "Голосу країни" на 1+1

Том Джонс хоче стати тренером "Голосу країни" на 1+1

Суддя британського "Голосу країни" Том Джонс зізнався, що не проти стати зірковим тренером в Україні.

Поделиться:

В інтерв'ю журналісту "ТСН. Особливе" суддя британського "Голосу країни" Том Джонс сказав, що не проти стати суддею українського проекту. 

У 2000 році хіт Тома Джонса Sex bomb став справжньою бомбою. Сьогодні музиканту 72 роки. Він продовжує співати і наразі є суддею проекту "Голос" в Британії.

"Я бачив американську версію "Голосу" і коли мені запропонували місце в журі англійського проекту, я погодився, бо мені подобається це шоу. Саме ідея - обирати таланти у такій спосіб дуже гарна. І ми як судді на цьому розуміємося", - говорить Том Джонс.

На запитання, чи погодився б він стати суддею українського "Голосу країни", метр одразу відповів ствердно.

"Звісно, це те ж саме, що я роблю у нас. Чому б ні?!", - миттєво реагує зірковий тренер.

Музиканта не лякають далекі відстані від дому. За словами Тома, у нього дві домівки. "Я живу в Лос-Анджелесі. Але дуже люблю рідну Британію, тим паче що зараз беру участь в пісенному проекті. У мене постійні перельоти", - поділився співак.

Попри життя на валізах у свої 72, музикант не збирається зменшувати навантаження. За роки музичної кар'єри Том Джонс так і не знайшов іншого заняття, що приносило б однакове задоволення.

Та все ж у співака є інше захоплення - жінки. У житті секс символа їх було непристойно багато - від колег по цеху до моделей. Це він ніколи не приховував і навіть пишався. Він кілька разів був у шлюбі - має дітей та онуків. Та від жіночої уваги не відмовляється.

Ось і сьогодні - з радістю обіймає подругу перед прицілом телекамер. Нагадаємо, Том Джонс застрахував волосся на грудях на 7 $ млн. Газета The Telegraph провела опитування серед британців і розвінчали десятку найбільш стійких і абсурдних міфів про знаменитостей.