Том Круз і Джейсон Стетхем врятують світ на 1+1

Том Круз і Джейсон Стетхем врятують світ на 1+1

Після свят навіть герої повертаються на роботу! Чим це обертається, дивіться на каналі 1+1.

Поделиться:

Після свят навіть герої повертаються на роботу! Том Круз, Камерон Діаз, Джейсон Стетхем та Мартін Лоуренс знову рятуватимуть світ від підступних покидьків. Як саме - дивіться каналі 1+1.

Починаючи з середи, 15 січня, в ефірі одразу три блокбастери, які неможливо пропустити. Їх час незмінний - 21:10.

Середа, 15 січня. "Лицар дня" з Томом Крузом та Камерон Діаз. Випадкова зустріч в аеропорту самотньої жінки Джун Хевенс та чарівного агента Міллера перевертає з ніг на голову їх життя. Тепер їм доводиться разом роз'їжджати по світу, рятуючись від найманих убивць, а заодно берегти потужну батарею, яка є унікальним джерелом енергії.

Четвер, 16 січня. "Ефект колібрі" з Джейсоном Стетхемом. Джоуї Джонс, колишній спецназівець, намагається позбутися від болісних спогадів у лондонських нетрях. Щоб відновити справедливість в цьому перевернутому світі, він видає себе за іншу людину і перетворюється на нещадного ангела помсти.

П'ятниця, 17 січня. "Чорний лицар" з Мартіном Лоуренсом. Стояв звичайний сонячний літній день. Джамал, як завжди, займався чищенням рова у парку розваг "Середньовічний світ". А доля йому вже приготувала найвеселішу і найбожевільнішу в його житті пригоду. Зовсім випадково Джамал перекинувся через поручні мосту, впав у воду і виринув в середньовічній Англії!