Тоня Матвієнко розповіла, чому не виходить заміж за Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко розповіла, чому не виходить заміж за Арсена Мірзояна

Фіналістка першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко нещодавно зняла кліп, у якому постала в образі казкової нареченої 

Поделиться:

Фіналістка першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко нещодавно зняла кліп, у якому постала в образі казкової нареченої.

У реальному ж житті співачка поки не узаконила стосунки з коханим, екс-учасником вокального шоу "1+1" Арсеном Мірзояном. Чому, донька народної артистки України Ніни Матвієнко розповіла в інтерв'ю ivona.bigmir.net.

- Тоню, вам хочеться знову побувати нареченою?

- Ну, це, звичайно, не від мене залежить. Якщо запропонують, я не відмовлюся. Але колись я вже була нареченою, відчула, що таке сімейне життя. У мене "там" не вийшло. А якщо зараз чудові стосунки без штампа в паспорті, можливо, так і краще, більше мені підходить. Необхідності вдягнути білу сукню немає, тому що у мене було багато фотосесій в образі нареченої. Навіть є одне сценічне плаття, яке схоже на весільне.

Я щаслива жінка, і це потрібно цінувати. Якщо я почну якось тиснути і на щось натякати, то зможу втратити це щастя. Не потрібно поспішати жити, варто насолоджуватися тим, що є.

- А дітей ще хочете?

- Так хочу. Якщо все складеться. Але я вже мама, у мене є кохана людина. Не хочу квапити події. Як кажуть: "Мед, та ще й ложкою".