Тоня Матвієнко розкрила секрети стрункої фігури

Тоня Матвієнко розкрила секрети стрункої фігури

Учасниця першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко нещодавно презентувала новий кліп, у якому постала, як завжди, у чудовій фізичній формі

Поделиться:

Учасниця першого сезону "Голосу країни" Тоня Матвієнко нещодавно презентувала новий кліп, у якому постала, як завжди, у чудовій фізичній формі. У інтерв'ю ivona.bigmir.net співачка зізналася, що її струнка фігура – результат спортивних навантажень.

"Я люблю SPA-процедури, але ходжу рідко. Щоби привести себе до ладу, я ходжу в спортзал", - розповіла Матвієнко.

Тендітна кохана Арсена Мірзояна Антоніна могла би прикрасити обкладинку чоловічого глянцю, однак поки не планує зніматися у пікантному жанрі.

"Я не та виконавиця, щоб таким чином привертати до себе увагу. Хіба що, якби це була якась цікава фотосесія, був би якийсь  образ, наприклад, я була би Венерою. І то не для журналу, а якби це просто була фотозйомка в стилі ню, тематична, в такому випадку це можливо. Але спеціально на обкладинку, голою ..." - прокоментувала Матвієнко.

До речі, зараз Тоня планує записати дует із Lama і організувати нову концертну програму. А вже в серпні вирушить на гастролі до Америки, а у вересні – до Португалії.

Також читай: Учасник першого сезону "Голосу країни" Арсен Мірзоян поділився болісними спогадами