Найстильніші образи Потапа на "Голосі країни" (ФОТО)

Найстильніші образи Потапа на "Голосі країни" (ФОТО)

Потап став тренером шостого сезону

Поделиться:

 

Улюбленець мільйонів глядачів, успішний продюсер і яскравий шоумен Потап став тренером "Голосу країни-6". Ще під час минулого сезону шанувальники проекту назали Олексія справжньою знахідкою для вокального шоу. Адже популярний артист запекло боровся за найперспективніших учасників, грамотно розкривав їхні таланти і збагачував кожен ефір своїм фірмовим почуттям гумору. Окрім того, Потап тішив прихильників хуліганськими, але водночас серйозними костюмами, які часто доповнював різного кольору метеликами.

"Цей елемент надавав наставникові особливого шарму", - коментувала стиліст "Голосу країни-5".

Яким у новому сезоні постане Потап, дізнаємося зовсім скоро. А просто зараз пропонуємо згадати наяйскравіші образи Олексія у минулому "Голосі країни".

 

Так, команду своєї мрії Потап набирав у вишуканому чорному вбранні, яке "розвеселив" білим метеликом

 

На вокальних боях наставник сяяв у фіолетовому і, як завжди, заряджав позитивом усіх довкола

На репетиціях нокаутів тренер постав у звичному для себе стилі - шкіряній реперській куртці та кепці з логотипом одного зі своїх проектів

А на зйомках останніх нокаутів знову дивував! Бо з'явився перед камерою у білому піджаку з трафаретом Олександра Пономарьова. Та це не єдиний сюрприз, який чекав на тренерів та глядачів! Ніхто навіть не здогадувавався, що на звороті футболки Потапа зображено ще одного наставника вокального шоу. 

 

Винахідливість і дотепність - одні з багатьох чудових рис продюсера Потапа, за які його обожнює вся країна. Кому цього року пощастить розвернути крісло Олексія, побачимо уже зовсім скоро на телеканалі "1+1".

Новости по теме