Тренер проекту "Голос. Діти" Наталя Могилевська показала фото без макіяжу і поділилася особистим

Тренер проекту "Голос. Діти" Наталя Могилевська показала фото без макіяжу і поділилася особистим

В Києві відбувся грандіозний сольний концерт співачки

Поделиться:

Днями у житті тренера другого сезону проекту "Голос. Діти" Наталі Могілевської відбулася важлива подія. 30 жовтня співачка дала грандіозний сольний концерт "Дякую, мамо" у палаці "Україна". У цій музичній програмі співачка була відверта як ніколи. І вже зранку почала інтригувати прихильників. Спочатку співачка виклала у своєму Інстаграм фото без макіяжу та підписала його: "Доброе утро! Теперь вы знаете обо мне все!".

 

 

А пізніше виклала вже інше фото: "Наташа надела лицо Могилевской)) Рабочий день начался"

 

 

Як пише видання "Viva!", співачка цього разу була надзвичайно відвертою. 

Так, на початку концерту Наталя порушила болючу для усіх українців тему: "Я вірю, що мирне небо обов'язково буде над Україною. Вірю, що все буде добре. Хочу, аби зараз кожен із вас сказав ці важливі слова: "Я вірю, що все буде добре!"

У першій частині концерту одну з пісень Могилевська присвятила своєму батьку, назвавши його Воїном Світла, а друга частина виступу була присвячена мамам - не тільки мамі співачки, але й усім мамам України. Перехід до неї розпочався із питання артистки: "Як часто ви дзвоните мамі, щоб просто сказати їй: я люблю тебе, сумую, подякувати їй? А як часто ви співаєте своїм мамам?" Після цих слів пролунала пісня "Місяць", а у залі запалали мільйони вогників від екранів мобільних - глядачі дзвонили своїм батькам.

Коли ж артистка заспівала легендарні "Чорнобривці", уся публіка піднялася із сльозам на очах. А фінальним акордом виступу стала пісня "Дякую, мамо", яку разом із Наталею заспівали найталановитіши дітки Києва.  На сцену вийшло 200 артистів, найменший із яких було тільки 4 роки.

Нагадаємо, що проект "Голос. Діти", з яким Наталя Могилевська співпрацює у якості тренера, вийде в ефір "1+1" у 2014 році.