Тренер шоу "Битва хорів" Злата Огневич стала мавкою

Тренер шоу "Битва хорів" Злата Огневич стала мавкою

На телеканалі 1+1 щосили йде підготовка до наймасштабнішої прем'єрі осені - вокальному шоу "Битва хорів"

Поделиться:

На телеканалі 1+1 йде підготовка до наймасштабнішої прем'єри осені - вокального шоу "Битва хорів". 8 колективів під керівництвом зіркових наставників будуть боротися за перемогу на великій сцені і спробують довести, що хор - це модно і сучасно.

Тренерами проекту стали виконавці, визнані в Україні та за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

За задумом режисера, на початку кожної програми телеглядачі побачать короткі презентаційні ролики тренерів - в них зірки розкажуть про себе і про те, чого вони чекають від свого хору.

Так, у своїй візитці Злата Огневич постане перед глядачами в образі лісової німфи.

"Ми вирішили зняти Злату в образі сучасної Мавки. З вигляду вона ніжна, але всередині у неї горить вогонь. У нашому ролику Злата буде танцювати у воді, а потім навколо неї буде запалюватися полум'я. Саме пррізвище Злати вимагала такого розвитку сюжету", - жартує головний режисер "Битви хорів" Алла Грушко.

Щоб зняти Злату Огневич в холодній воді, креативній групі проекту довелося йти на хитрощі.

"Під плаття Златі довелося надіти гідрокостюм, а рукава сукні ми перемотували скотчем, щоб наряд правильно виглядав у кадрі. До того ж, Злата відразу попередила нас, що боїться водоростей і мулу, тому на ногах у неї були тапочки для ходіння по коралах. Злата героїчно вистояла всю зйомку, і в ролику все виглядає дуже легко і невимушено", - каже режисер.

Сама співачка згадує зйомки з посмішкою:

"Перше, що згадую про зйомки візиток - це крижаний ранок! Вся команда проекту підтримувала мене жартами, і деякі навіть хотіли зайти разом зі мною у воду на знак солідарності. Але я відговорила хлопців! Зйомки пройшли весело: мені весь час здавалося, що під сукню запливли рибки, а по ногах повзає щось волохате. Але шалено сподобалося відчувати себе володаркою стихій: я обожнюю воду і можу плавати годинами!" - Зізнається Злата Огневич.